Brožová má za sebou sedmileté manželství s podnikatelem Zdeňkem Tomanem, s nímž má dceru Kateřinu (22), a několik dalších vztahů. Posledním oficiálním partnerem, o němž veřejnost ví, byl Jaromír Soukup (54). Od té doby se ale Kateřina objevuje sama. 

„Dávám si pozor, koho si připustím k tělu. Dlouhodobé životní zkušenosti a různé životní peripetie, které se pojí se mnou a s věkem dítěte, s touhou zakládat rodinu, s touhou prostě mít vedle sebe nutně někoho, nebo existovat ve společnosti. My ženy se často bojíme, i když si myslím, že jsem docela samostatná. Byly doby, kdy jsem tomu podléhala mnohem víc. Nelpím na tom někoho vedle sebe mít, musím se zamilovat a musí to prostě fungovat po všech stránkách,“ svěřila se Blesku herečka, která v minulých vztazích zažila psychické i fyzické násilí!

Video
Video se připravuje ...

Nestárnoucí Kateřina Brožová (54): Rozchod s tajemným milencem! Markéta Reinischová

„Dostala jsem se do situací, kdy jsem musela hodně překonávat svoje psychické propady, protože jsem zažívala věci, které mi málem zničily život, nebo to mohlo dopadnout opravdu špatně. Setkala jsem se s psychickým násilím, s alkoholismem ve svém okolí a dalšími věcmi. Nemohu být konkrétní, tohle se nahlas neříká, ale s násilníkem zkušenosti mám. Byla jsem klasická oběť,“ šokuje Katka.

„Vlastně mi trvalo strašně dlouho, než jsem to zjistila. Myslím si, že spousta žen, které žijí v podobném toxickém vztahu různého druhu, si to prostě nechce a ani nemůže přiznat, protože tam jsou děti, nebo se prostě bojí odejít, protože neví, jak by si v životě poradily. Ty ženy tam takhle setrvávají a může to dopadnout i špatně,“ míní Brožová, která nikdy odbornou pomoc nevyhledala, ale obrátila se na léčitele, jenž pracuje s energiemi. A to jí prý hodně věcí osvětlilo. 

„Já jsem v každý vztah věřila, byla jsem zamilovaná a prostě jsem některé věci nechtěla vidět. To tak bývá, člověk si nerad přizná pravdu, snaží se to různým způsobem vysvětlovat a omlouvat. Ale ono se to pořád vrací, protože prostě ten problém existuje,“ přiznává blondýnka, která se setkala i s domácím násilím. „Ano, partner na mě vztáhl ruku. Zahojilo se to a šla jsem dál. Už je to hrozně dávno a stalo se to ve výbuchu emocí.“ 

Fotogalerie
71 fotografií

Anketa

Chrání zákony dostatečně oběti domácího násilí

Ano, záleží na vymáhání současných zákonů
Ne, v některých ohledech by se měly zpřísnit
Ochrana obětí domácího násilí by měla být mnohem komplexnější a zákony přísnější