Budoucí královna Velké Británie Kate v úterý navštívila londýnskou dětskou nemocnici Evelina London Children's Hospital (jejíž je od roku 2018 patronkou), aby tam slavnostně otevřela nové centrum jednodenní chirurgie. Prohlédla si nové křídlo a při té příležitosti pohovořila s přítomnými dětmi, rodiči i zaměstnanci.

Jedné z rodin na předoperačním princezna dokonce prozradila, že byla sama se svými dětmi nejednou v podobné situaci! „Pro rodiče je to obrovský stres. Moje děti také z různých důvodů skončily v nemocnici. Člověk se vždy bojí, ale tady máte úžasný tým,“ uklidňovala podle časopisu Hello! máma princů George a Louise a princezny Charlotte rodiče jedné z dětských pacientek.

„Jako rodič se vždycky bojíte. Musíme navenek zůstat klidní, ale je to tak těžké,“ obrátila se na maminku holčičky, kterou dokonce vřele objala.

Několik slov prohodila Kate i s recepční. „Nejdřív jsem byla hrozně nervózní, ale byla moc milá a lidská,“ rozplývala se po návštěvě Alice Greenová pro časopis People. „Myslela jsem si, že to bude formální a strohé, ale bylo moc příjemné s ní mluvit. Ptala se na naši práci - říkala, že jsme tváří Eveliny, první kontakt, a popřála nám veselé Vánoce,“ prozradila.

„Je o ní známé, že pracuje s dětmi. Bylo od ní moc milé, že přišla, mluvila s lidmi a projevila skutečný zájem. Bylo to opravdu moc hezké,“ vychvalovala recepční princeznu do nebes.

Video
Video se připravuje ...

Perly jako univerzální šperk: Noste je jako Kate. Videoredakce ženských webů, foto Profimedia

Fotogalerie
43 fotografií

Anketa

Kdo z královské rodiny je vám nejsympatičtější?

Král Karel III.
Camilla
William
Kate
Harry
Meghan