Prince a princeznu z Walesu navštívil v Londýně prezident Jižní Koreje Jun Sok-jol (62) a jeho manželka, první dáma Kim Keon Hee (51) - a jako obvykle to byla nejenom přehlídka královského bontonu, ale i noblesy a elegance. Kate Middletonová rozhodně nezklamala. Nejenom co se společenského chování týče. Oslnila v modelu, v němž byla zcela nepřehlédnutelná. Pokračovala tak ve své tradici oblékat se v barvách vlajky a barvách země, kterou navštěvuje... nebo v tomto případě hostí. 

Měla na sobě klobouk od Jane Taylor a novou červenou vlněnou pelerínu od Catherine Walker & Co., údajně vytvořenou na míru. Ta byla pozoruhodná velikou mašlí na hrudi, jež byla docela stejná jako mašle na šatech oblečených pod ní, které mimochodem vynesla už na koncert vánočních koled před dvěma lety. Na rozdíl od mnoha jiných členek královské rodiny je totiž Catherine známá častou „recyklací“ svých outfitů.

Video
Video se připravuje ...

Princezna Kate na finále Eurovize 2023 krátce zahrála na piáno. reprofoto YouTube / @Royal Reporter Lydia

Výrazná pelerína zaujala také až nečekaně širokým střihem, který zcela halil princezniny štíhlé křivky. Až chůze ukázala její krásně tvarované nožky, které tu a tam vykoukly. A že to byl moc hezký pohled!

Anketa

Kdo z královské rodiny je vám nejsympatičtější?

Král Karel III.
Camilla
William
Kate
Harry
Meghan

A jako kývnutí na modrou na korejské vlajce si Catherine ozdobila uši párem safírových a diamantových náušnic, které dříve patřily její zesnulé tchyni princezně Dianě (†36). Dokonale ladily se zásnubním prstenem, jenž se jí třpytil na ruce. Mrkněte do naší galerie a posuďte sami, jak moc jí to slušelo!

Fotogalerie
87 fotografií