„Sdílíme sváteční vzpomínky na letošní Vánoce, protože #ShapingUs  je o životně důležité důležitosti našich raných let a roli, kterou hrají lidé kolem nás při formování zbytku našich životů.“

Shaping Us, doslova přeloženo 'utváření nás', je kampaň vedená princeznou z Walesu, co si klade za cíl zvýšit povědomí o zásadní důležitosti raného dětství při formování dospělých v osobnosti, kterými se stáváme.

Těmito slovy uvedla princezna Catherine, dříve známá „pouze“ jako Kate Middletonová, na instagramu snímek pocházející z roku 1983. Na záběru, co vzniknul před neuvěřitelnými čtyřiceti lety, je maličká, téměř dvouletá Kate (narodila se totiž 9. ledna 1982) zachycená u prostřeného vánočního stolu, na němž je takzvané andělské zvonění. Budoucí manželka následníka trůnu má na sobě má svetřík, rozkošnou halenku s límečkem a barevné korále.

Video
Video se připravuje ...

Zvídaví princové George a Louis a princeznička Charlotte se ptají přírodovědce Davida Attenborougha na zvířátka. Instagram Kensington Royals

Díky krátkým vláskům, buclatým tvářičkám a nosíku jako knoflíček na oné momentce mnohým příznivcům britské královské rodiny připomněla prince Louise (5) - nejmladšího potomka Kate a prince Williama (41). Podle nich je ta podoba přímo do očí bijící.

Posuďte sami v naší galerii, kde naleznete jak Kate, tak i malého Louise, jenž je čtvrtý v linii následnictví britského trůnu - za svým otcem a staršími sourozenci, princem Georgem (10) a princeznou Charlotte (8).

Fotogalerie
72 fotografií