Marek dostal hlavní roli v chystaném představení Forman. To bude mít premiéru příští rok v červnu na Letní scéně Musea Kampa. „Z role jsem byl nadšený. Moc se mi líbí, že se tady hraje divadlo, a jsem rád, že se mohu stát součástí,“ svěřil deníku Aha! herec.

S radostí z nové role ale přišly i obavy, aby se jeho pojetí líbilo. „Člověk si musí stát za svým, jinak se bude topit ve věčných obavách,“ citoval Adamczyk moudro, jímž se řídil právě Forman. V roli proslulého režiséra se bude střídat s Patrikem Děrgelem (34).

Zatímco Marek si brousí zuby na Formana, jeho ženu Evu Adamczykovou čeká už zítra večer semifinále StarDance. „Největším vypětím je pro mě určitě latina. U ní mi rychle dochází trpělivost. Člověk se musí hodně kroutit a zároveň omezovat,“ posteskla si olympijská snowboardistka.

Nejhorší strašák je ale pro ni samba. Svému tanenčíkovi Jakubu Mazůchovi (35) prý řekla doslova: „Na sambu už přestávám mít náladu!“

Kubelková ztrácí síly

Vražedné tempo tréninků a spousta pracovních závazků připravily Ivu Kubelkovou (46) o poslední zbytky sil. Nečekala totiž, že se ve StarDance protančí tak daleko.

„Opravdu jsem myslela, že po tomto kole soutěž opustíme. Od začátku ale máme nastaveno, že i ta cesta je cíl. Nyní nastává režim – když nemůžeš, přidej!“ uvedla moderátorka po osmém večeru, kde opět všechny oslnila. 

Vávra usíná vestoje

Jako jediný muž se do semifinále StarDance protancoval Vavřinec Hradilek (36). „Fyzicky se cítím dobře, sice mě sem tam něco bolí, ale vitalita je dobrá. Krizi jsem měl před třemi týdny. Když mi Káťa něco vysvětlovala, usínal jsem vestoje,“ přiznal deníku Aha! olympijský kajakář.

Jeho tanečnice Kateřina Bartuněk Hrstková(36) je zase samá modřina. „Jsem bolavá. Vávra když stiskne... Jsem omlácená i ze současného tance,“ přiznala.

Video
Video se připravuje ...

Marek Adamczyk po StarDance: Naštvaný jsem maximálně na sebe. 

Fotogalerie
163 fotografií