S Perinbabou 1 začínal společný rodinný život, s Perinbabou 2Deana Jakubiskováspojený odchod svého milovaného muže a režiséra Juraje Jakubiska. Na českou premiéru ji doprovodil jejich jediný syn Jorik, který podobu se svým otcem nezapře. Vdova do Slovanského domu, kde se film uváděl, oblékla naprosto stejné šaty, které vynesla na slovenské premiéře. 

Společně s ní přijeli ze Slovenska ostatní protagonisté pohádky, včetně modelky Andrey Verešové(43). Ta si ve filmu také zahrála. 

Na červeném koberci se také blýskla současná hvězda StarDance Darija Pavlovičová(22), která v pohádce ztvárnila Zubatou. V ní je proměněná v šeredu a je vskutku k nepoznání. Zato na premiéře zářila v černých šatech s peřím.

Dorazil také skladatel Ondřej Soukup (72) se svými dětmi, dcerou Rebekou (za pár dní 11 let) a synkem Ondřejem (9). Má je s partnerkou Luciou Šoralovou (46), která je na premiéru nedoprovodila. 

Pohádka vytáhla z domovů i slavné tváře jako Felixe Slováčka(80), režiséra Zdeňka Trošku(70), Giovannu Roklovou (82) nebo Václava Upíra Krejčího(68). Dokonce se po prodělaném covidu ukázal i exprezident Václav Klaus(82).

Video
Video se připravuje ...

Jakubisko točí Perinbabu 2! Na plátno vrátí i mrtvé herce! Hana Höschlová, Petr Soukup

Fotogalerie
54 fotografií