Česko zasypaly desítky centimetrů čerstvého sněhu, a tak je ideální čas vyrazit na hory. To měl po sobotním postupu mezi nejlepší čtyřku taneční soutěže StarDance v plánu i Vávra. Jenže jeho taneční partnerka Kateřina Bartuněk Hrstková(36) mu odjezd z Prahy nepovolila! Místo šlapání na skialpech a řádění v prašanu mu jeho tanečnice naordinovala další tvrdé tréninky!

Docházejí síly

Únik do přírody by přitom Vávrovi mohl prospět. Už mu začínají pomalu docházet psychické síly. V každém kole teď taneční páry předvádějí dva tance a tréninky jsou o to náročnější. S Kateřinou ale nemají tance natrénované dopředu, a tak musí jakékoliv volnočasové aktivity ještě na chvíli jít stranou.

Olympionik se tak místo odjezdu na hory alespoň vyvalil do sněhu na zahradě, kde ho se zaujetím pozorovaly jeho dcerky Sára (3) a Kayla (1). „Nejlepší způsob, jak se zchladit po dalším tanečním večeru,“ připsal Hradilek ke snímku.

Tichá závist

Na rozdíl od Hradilka má olympijská snowboardistka Eva Adamczyková (30) zřejmě vstřícnějšího tanečního partnera. Jakub Mazůch (35) ji totiž v neděli na sníh pustil, takže si alespoň na chvíli mohla odpočinout od shonu kolem soutěže a zažít něco jiného než otočky, piruety a drilování tanečních kroků. Eva vyrazila na výšlap na tzv. splitboardu, což je speciální snowboard, který se pro stoupání rozdělí na dvě lyže, dolů pak ale může svištět na milovaném prkně. Vávra jí mohl v neděli jen tiše závidět...

BLESK Víte, že...

  • O účast ve velkém finále se v sobotu »poperou« Adamczyková, Hradilek, Kubelková (46) a Pavlovičová (22).

Maršálek zklamal fanoušky: Plesy? Neexistuje!

Mohl si přijít na pěkné peníze. Vypadlík ze StarDance Josef Maršálek (41) si ale dál stojí za svým. Plesy objíždět v žádném případě nechce! Své tanečnici Adrianě Maškové (26) to řekl jasně ještě před začátkem přímých přenosů. „Když se mě na to Adriana ptala, hned jsem jí odpověděl, že se na to necítím. Strašně bych chtěl, aby ona, Martin, Dominik a další tanečníci objížděli plesy, protože je to jejich řemeslo, ale já nechci dělat grotesku,“ zařekl se porotce z Peče celá země. „Jsem cukrář a jsem za to rád. Miluju svou práci a miloval jsem tenhle projekt. Ten měl ale začátek a konec,“ řekl Blesku Maršálek. Připustil leda dvě vystoupení. „A to jsou plesy u nás a u Adriany na vesnici,“ upřesnil.

Tanečnice Adriana: Škola volá!

A co bude dělat Adriana? Spatří ji diváci v další StarDance?. „Uvidíme. I na tuhle řadu mě oslovili někdy v lednu. Já teď musím ale dohnat hlavně školu. Doufám, že mě odtamtud nevyhodí,“ odpověděla se smíchem studentka architektury, která XI. řadu s Janem Cinou vyhrála a nyní podceňovaného Josefa Maršálka dovedla až do 8. kola!

Fotogalerie
115 fotografií

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička