Účinkující sice nešetřil, kritiku ale říkal zvlášť něžným způsobem. Do názorové opozice se ale Václav Kuneš dostával se Zdeňkem Chlopčíkem. „Máš obrovskou vnitřní sílu a je to na tom vidět. Jenom by bylo fajn k té síle najít tu kontrolu zbytku těla…“ okomentoval Kuneš třeba současný tanec Dariji Pavlovičové (22) a Chlopčík se hned ozval. „Znovu připomenu: jak dlouho tančíš? Darija to tančila týden! To je opravdu velmi těžké tohle v sobě vůbec probudit,“ oponoval Kunešovi.

A pětinásobný účastník StarDance Marek Dědík nechápe, proč. „Kuneš je odborník v daném stylu a pouze vyslovoval odborný názor. Zajímavé, že tohle Chlopčík neříká párům, když si připravují společenské tance na další kolo. Vždyť je to pro VIP osobnosti taky nové, neznámé. Tam ale má Chlopčík velmi vysoké nároky,“ smál se Dědík, podle něhož byl celý večer velmi povedený a taneční čísla na velmi vysoké úrovni.

Semifinálový díl StarDance XII sledujte 9. prosince od 20:10 hod. v České televizi.

Český Bollywood

Na StarDance kývnul po pár skleničkách bublinek, v sobotu Josef Maršálek (41) pletl nohama jako po požití alkoholu i v současném tanci. Alespoň tak jeho výkon vnímal Marek Dědík, který jeho výkon považuje za druhý nejhorší z celého večera. „Tenhle Bollywood připomínal špatnou show na indickém filmovém trhu. Velká chyba byla zvolit zrovna jemu tuhle povrchní choreografii a styl tance. Takhle tancují lidé po pár skleničkách vína,“ zhodnotil cukrářův styl, který si přitom před přenosem výjimečně nedal slivovičku.

NEJlepší tanec

Královnou večera byla podle Dědíka nejmladší účastnice show Darija Pavlovičová (22). „Slowfox, který předvedla, byl nejlepší v téhle řadě StarDance. Dokázala propojit kroky s plynulostí pohybu a táhnout ho přes další dobu, což je na slowfoxu to nejtěžší. S lehkostí plula parketem. Byl to neskutečný taneční zážitek,“ chválil herečku i její druhý, současný tanec. „Skrýval její vnitřní lásku k tanci. Velmi oceňuji její minutové sólo, které zatančila s obrovskou vnitřní silou,“ dodal Dědík.

NEJhorší tanec

Radoval se, že byl v rytmu a celkově si latinskoamerickou chachu užil. Marek Dědík ale výkon Vavřince Hradilka hodnotí jako jeden z nejhorších. „Jeho chachu bych přirovnal k neotesanému kusu dřeva, který čeká na zpracování. Takovou tvrdost a strnulost v těle jsem dlouho neviděl a o vedení chodidel ani nemluvím,“ nešetří olympijského kajakáře. „Pozitivně hodnotím méně nošených figur v choreografii a více kroků v choreografii,“ dodal Dědík.

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Video
Video se připravuje ...

Herec Roman Zach po účinkování ve StarDance: Hodili po mně i jelito! Blesk TV

Fotogalerie
71 fotografií