O šestém soutěžním večeru si soutěžící vyzkoušeli jiné identity. Jejich přeměny do filmových postav ale na Zlatou palmu v Cannes zrovna neaspirovaly... Nebo to snad taneční expert Blesku Marek Dědík(40) viděl jinak?

„Kostýmy byly přehnané, komické a zastiňovaly samotný tanec. Například princ Krasoň nebo britský kelt tančící tango...“ kroutí hlavou Dědík, který StarDance pro Blesk pravidelně hodnotí.

Vodička v blonďaté paruce nakrkl dokonce i manželku porotce Zdeňka Chlopčíka (66). „Chceme vidět tanečníky a tanečnice, ne prince a princezny. Kdo tohle vymyslel?“ běsnila Brigita Chlopčíková (46) ihned po přenosu, než její status přes noc z instagramu zmizel.

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

A Dědíkovi se moc nelíbil ani Vodičkův taneční projev. „Přijde mi, že Dominik se na sebe snaží strhnout pozornost a nenechá Dariju vyniknout. Je trochu utlačovaná a je to velmi vidět. Pokud tancuje sama, tak je zakřiknutá, nejistá, místy až vystrašená,“ přemítá nad hereččiným projevem Dědík.

„Možná Dominika v příští edici uvidíme tancovat s mužem po jeho prohlášení u Terezy Kostkové...“ komentoval Dominikovo podivné prohlášení, že by chtěl být ženou a v kole stanout s Leonardem DiCapriem (49). „Držel bych ho a narval ho tam,“ vtipkoval podivně.

Celkově prý páry působily velmi nervózně, neroztancovaně a dělaly spoustu chyb. „Za vinu to přikládám pátému kolu, kde už nemáte připravené tance dopředu a opravdu tvoříte, učíte se a tancujete vše nově během čtyř dnů,“ shrnuje Dědík.

Příští, v pořadí již sedmý večer StarDance, bude benefiční pro Centrum Paraple, takže se nebude vyřazovat

Video
Video se připravuje ...

Marek Adamczyk vypadl ze StarDance: Stejně už mě vše bolí! Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Fotogalerie
105 fotografií