Prvním tancem, který Maršálek zatančil, byl Quickstep, za který si od poroty vysloužil dvacet bodů. Druhý tanec, kterým byl tanec současný, taneční pár vystřihl na píseň z filmu Milionář z chatrče. Nechyběly ani prvky, které odkazovaly na Indii, tu má totiž Josef moc rád a skoro dva roky tam i žil. „Evropanům, kteří si stěžují, bych koupil letenku do Indie a tam by museli vydělat na letenku zpět,“ pobavil diváky i porotu.

Po vyřazení uvedl, že jeho účast v soutěži vyvolala společenskou diskusi. „Čím déle jsem v soutěži byl, tím víc jsem byl rád, že jsem se rozhodl do ní jít. Adriana má velký dar vcítit se do lidí a já jí děkuju za to, co ze mě vykřesala. Lidi, nezaobírejte se sr*čkama, život je strašně krátký,“ uvedl Maršálek.

Velmi stručně se pak se svými fanoušky rozloučil  i na instgramu. „Děkuji,“ napsal k několika snímkům z taneční soutěže a pod jeho příspěvkem se okamžitě začaly hromadit komentáře. „Potlesk při vašem odchodu mluvil za vše. Byli a jste skvělí,“ napsala mu moderátorka Iva Kubelková. Podpory se dočkal i od modelky Anety Vignerové, zpěvačky Marty Jandové, herečky Jitky Čvančarové a samozřejmě i od své kolegyně z pořadu Peče celá země Terezy Bebarové.

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Video
Video se připravuje ...

Josef Maršálek a Adriana Mašková Kateřina Štichová

Fotogalerie
97 fotografií