Zatím poslední, tedy sedmé kolo, nebylo soutěžní, a tak v něm nikdo nevypadával. Pět tanečních párů tancovalo pro charitu, a to pro Centrum Paraple, na které diváci a partneři v rámci charitativního večera přispěli 20 328 620 Kč. 

V dalším kole už se ale opět vypadávat bude. Kajakář Vavřinec Hradilek před několika dny přiznal, co se stalo během jivu v soutěžním kole. 

„Chci se ale vrátit k minulému kolu, protože mi trvalo déle, než jsem vše zpracoval. Tancovali jsme jive a já z něho měl šílenej respekt a strach. Ten se mi podařilo v posledních dnech odstranit a hlavně jsme z tance měli super pocit. Vyloženě nepodařených pokusů na tréninku a zkouškách bylo naprostý minimum a já se začal těšit i proto, že jsme ten večer tančili se všemi dohromady krásný country,“ začal zeširoka Vávra. 

Video
Video se připravuje ...

Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková: Kdo jim mění choreografie? Kateřina Štichová

Pak přišel můj ostrý pokus jivu a po prvním kroku, při kterém jsem si na botu vyšláp pár kamínků od Kátino šatů a sklouzl jsem jak na banánu, jsem se absolutně nemohl trefit zpátky a připadal jsem si, jako kdyby se můj svět zastavil, ale vše okolo jelo nezadržitelně dál. Mrzení bylo ale jen krátké, nakonec jsme do cíle doskákali, a i přes to vše jsem opět byl plný krásného zážitku. Známka od Zdeňka samozřejmě úplně nepotěšila, ale ani na moment jsem necítil potřebu se nad ní pozastavit,“ přiznal Hradilek. Ten spolu s tanečnicí Kateřinou Bartůněk Hrstkovou dostal od Chlopčíka pouhé tři body. 

Bohužel se blížil onen moment, kdy jsme si museli vyslechnout, kdo z nás už si příště nezatančí. Já byl naprosto sladěn s pocitem, že to byl náš poslední tanec, a vnitřně jsem cítil, že by to tak mělo být. Navíc jsem trochu tušil, že to bude mezi námi a Markem Adamczykem s Lenkou. A to mě nějak hodně dostávalo do nepohody. Protože jsem si samozřejmě přál postoupit, ale zároveň jsem to stejnou měrou, né-li větší tím, že on to zkazil přece jen trochu míň, přál Márovi. Byli jsme si celé měsíce dost blízko,“ netají se sportovec. Toho zřejmě podrželi fanoušci a postoupil do dalšího kola. 

Fotogalerie
77 fotografií