Svérázný humor téhle ženské trojice bavil velkou část republiky. Jednu dobu jich bylo všude plno. Natáčely vtipná videa, prodávaly suvenýry se srandovními slogany (mj. Bude p*del!, který vznikl k oznámení těhotenství Arichtevy), moderovaly v rádiu a jezdily po Česku besedovat. Většině těchto činností je ale už konec.

„Asi jste si všimli, že už nejsme v éteru. Ač nám Evropa 2 pořád drží flek, čehož si kurde (vulgární výraz užívaný zejména na Ostravsku - poz. red.) strašně vážíme, zatím nemáme v plánu se vracet,“ oznámily členky slavného tria na sociálních sítích. „Po těch sedmi krásnejch letech jsme si uvědomily, že už jsme vám řekly všechno, co jsme chtěly a že je dobrý umět včas skončit,“ znělo oficiální vysvětlení.

Rozdílné názory

V kuloárech se však šušká, že za koncem dříve nerozlučného tria měl být rozkol mezi Nikol Leitgeb a Veronikou Arichtevou ohledně názorů na výchovu jejich dětí. Rozdíly měly být tak velké, že Nikol údajně nebyla ani pozvána na kolaudaci Veroničina nového domu!

Na dotaz Blesku Arichteva tuto informaci upřesnila. „My ani žádnou kolaudaci neplánujeme. Bohužel teď prostě není tolik času, kolik jsme si myslely, že bude,“ vysvětlila herečka s tím, že zatímco ona s rodinou dodělávala dům a řešila stěhování, Nikol zaměstnaly přípravy se spuštěním vlastního nadačního fondu Radovan. A Martina zase chystá novou desku.

Hádky? Ano. Ale bez hnoje!

Přestože Arichteva neshody s kamarádkami nevyvrátila, nejedná se zřejmě o nic zásadního. „V každým kamarádství je to občas nahoru a dolů, myslím, že to je stejný jako v manželství. Ano, občas se s holkama pohádáme, určitě to není jen s Nikčou, je to i s Marťou, ale pak se zase udobříme,“ řekla Arichteva s tím, že jejich přátelství neskončilo.

Stejný názor má i další členka tria, zpěvačka Martina Pártlová. „V tomhle případě jde vážně o to, že tu Evropu 2 prostě už nezvládáme. My se hádáme tak průběžně, rozepře tam byly vždycky, protože jsme tři ženský,“ připomněla se smíchem zpěvačka.

„U nás je to spíš takový vývoj, každý máme svoje rodiny a to častý stýkání už bohužel není možný. Nikdy ale nedojdeme k tomu, že bysme se nezdravily nebo na sebe házely nějaký hnoje,“ ujišťuje Martina za všechny z tria 3v1, které začalo fungovat v roce 2012 - právě tehdy vzniklo na dovolené na Floridě jejich první vtipné video v podobě parodie na pořad Prostřeno.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva: Před čím ji varovala maminka? Matyáš Janíček, Lukáš Červený

Fotogalerie
60 fotografií