Jak to tedy je? Je snad Monika v jiném stavu? „Už se to ke mně doneslo, že čekám miminko, ale nečekám. Bohužel jsem pár kilo přibrala a vše mám v břiše. Budu muset zase začít cvičit a víc se hlídat v jídle. Druhé miminko bych určitě chtěla, ale až časem,“ řekla Blesku Bagárová, která už rok a půl tvoří pár s pohledným podnikatelem z Karlových Varů Leonardem Lekajem.

Jsme spolu a je nám krásně. Sice oba bydlíme na druhém konci republiky, ale když se chce, tak všechno jde. Uvažujeme o společném bydlení někde na půl cesty. Nedávno jsem konečně dostavěla dům u Brna, tak si na chvíli dám pauzu. Navíc chystám ke svým třicetinám příští rok velký koncert v O2 areně. Vše je v přípravách, ale hvězdní hosté budou,“ prozradila zpěvačka.

Krásná Monika je maminkou dcery Rumii, která letos na jaře oslavila 3. narozeniny. „Ruminka se má krásně a všem nám dělá radost,“ usmívá se Bagárová. Holčičku má s bojovníkem Makhmudem Muradovem (33). Vztah s expartnerem ale není nejlepší a Monika se o čemkoliv, co se týká Macha, odmítá bavit.

Fotogalerie
63 fotografií