Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Slavné sexy kočky to na Halloween rozjely: Které to nejvíc slušelo?

/
  • Které slavné kočce to na Halloween nejvíc slušelo?
    1. listopadu 2023 ● 05:00

    Právě na 31. října připadá Halloween a celebrity rozhodně nemohly nechat oblíbený svátek bez povšimnutí! Které slavné krásce to podle vás seklo nejvíce? 

  • 1.

    Chantel Jeffriesová (31)

    Modelka a DJka Chantel Jeffriesová navlékla hned dva pořádně sexy outfity. Nejprve se rozhodla jít za školačku, posléze si zahrála i na paní Úžasňákovou z oblíbené animované pohádky. 

  • 2.

    Lindsey Pelasová (32)

    Americká glamour modelka a influencerka se převtělila do postavy z komedie Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec (2006). A pořádně jí to seklo! 

  • 3.

    Paris Hiltonová (42)

    O Britney Spearsové (41) jsme v posledních pár dnech všichni slyšeli obzvlášť často. 4. října jí totiž vyšly nové memoáry od první až po poslední stránku nabité skandálními informacemi. Paris se rozhodla na vlně pozornosti své kamarádky trochu svézt a oblékla si její kostým ze slavného videoklipu k písni Toxic (2003). 

  • 4.

    Emma Hernanová, Chrishell Stausová a Chelsea Lazkanová

    Sexy hvězdičky z pořadu Makléři z Hollywoodu Emma Hernanová, Chrishell Stausová a Chelsea Lazkanová si Halloween užívaly společně. Sladily si dokonce i kostýmy – dohromady představovaly oblíbenou hru „o*ukej, vezmi si, zabij“ při které si lidé musí vybrat, koho by zavraždili, s kým by měli sex a koho by brali do manželství. 

  • 5.

    Kylie (26) a Kendall (27) Jennerovy

    Slavné sestry Jennerovy Kylie a Kendall vsadily na kontrastní bílou a černou. Starší Kendall vypadala v blond paruce skoro jako Marilyn Monroe (†36). 

  • 6.

    Kim Kardashianová (43) a North Westová (10)

    Jejich starší nevlastní sestra Kim Kardashianová tentokrát do party přibrala svou nejstarší dceru North. Společně ztvárnily postavy z oblíbené devadesátkové komedie Praštěná holka (Clueless).

  • 7.

    Chlöe Baileyová (25)

    Starší sestra nové malé mořské víly Ariel Halle Baileyové (23), americká písničkářka a herečka Chlöe (25), letos vsadila na futurismus a latex. Převlékla se za sexy kočičí ženu. 

  • 8.

    Rosalía (31)

    Španělská zpěvačka, skladatelka a producentka Rosalía rozhodně není žádné ošklivé káčátko! Namísto toho se letos ukázala jako pořádně sexy labuť. 

     

  • 9.

    Hailey Bieberová (26)

    Manželka kanadského R&B zpěváka Justina Biebera (29), modelka Hailey Bieberová, se převtělila v sexy upírku s pusou od krve. Před touhle nemrtvou by oběti zřejmě ani neutíkaly... 

  • 10.

    La Demi Martinezová (28)

    Transgender influencerka a hvězda několika reality show La Demi Martinezová se převlékla za jeskynní ženu. Obleček to nicméně byl pěkně úsporný! Klín jí zakrývala jen miniaturní bederní rouška. 

  • 11.

    Galerie

    Na všechny fotky se podívejte do galerie.

    Video
    Video se připravuje ...

    Dana Morávková jako Cruella na Halloween party: Dojemné vzpomínky na mrtvé rodiče! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

    Fotogalerie
    32 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

Rooza: No nevím, většina bez nápadů, jen prvoplánově "sexy", nic víc. Ta "karetní královna" v galerii je celkem dobrá.

Pro Blesk: Rosalía se nesnaží vypadat jako "sexy labuť" 🙄🙏, ale jako Björk, která tyto slavné šaty vynesla na předávání Oscarů 2001. Kopíruje nejen šaty, ale i boty a účes. Každý kdo Björk v těch šatech viděl na to nikdy nezapomene. V té době to byl na Oscarech velmi extravagantní model. Dnes je tomu bohužel naopak...

(01. 11. 2023 10:10)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy