Hvězda Pussycat Dolls Ashley Robertsová opět potěšila své fanoušky, když zapózovala v bikinách na další prosluněné dovolené, tentokrát v Dubaji. Na sobě měla pouze své oblíbené rafinované černé bikiny a občas také vůbec nic...

Za své křivky, které Ashley pravidelně odhladuje nejenom na fotkách na sociálních sítích, se Ashley Robertsová nemusí vůbec stydět. Její sledující jí tak mohli závidět nejenom luxusní pobyt v dubajském bytě zpěvačky. Přitom ještě nedávno se umělkyně vystavovala slunečním paprskům na oblíbeném španělském ostrově Ibiza. Oslavu svých narozenin ovšem uspořádala právě už v SAE.

Jedna odvážnější fotgrafie než druhá pochopitelně nenechala uživatele instagramu chladnými. „Kolik je ti, 42? Vypadáš na 22! Všechno nejlepší!“ A další komentující přispěchal: „Přehoď ty číslice! Všechno nejlepší k narozeninám, velká láska jako vždy!“ komentovali lidé dort s čísly prozrazujícími skutečný věk slavné zpěvačky. Ta se přitom již dříve svěřila deníku The Sun,  že se začala cítit více spojená se svým tělem až na prahu čtyřicítky.

Video
Video se připravuje ...

Nicole Scherzinger Instagram.com

Fotogalerie
19 fotografií