Zpěvačka a porotkyně několika talentových reality show Nicole Scherzingerová bude brzy vdanou paní. Jejím chotěm se stane o 6 let mladší skotský ragbista a model Thom Evans (38). Oba snoubenci novinu oznámili na svých sociálních sítích. „Řekla jsem ano!“ chlubila se hudebnice, zatímco sportovec vsadil na romantickou notu: „Mé šťastně až do smrti.“

Fotky, které ve svých příspěvcích snoubenci ukázali, působí jako momentky ze žádosti o ruku. Dost dobře ale mohou být naaranžované jen pro oči fanoušků. Ragbista podle všeho poklekl na pláži během společné dovolené v Portugalsku, prstýnek ale ani jeden z nich neukázal – jen tajemnou modrou krabičku, která Nicole příhodně ladila k šatům. 

Vedle záplavy nadšených reakcí ze strany fanoušků se svými gratulacemi okamžitě přispěchaly i slavné osobnosti. „Gratuluju, lásko!“ rozplývala se v komentářích například Paris Hiltonová (42) a podobně i Naomi Campbellová (53). 

Nicole a Thom byli spolu poprvé spatřeni v roce 2019. Sportovec tehdy vystoupil v britské celebrití verzi X Factoru a Nicole zasedla do křesla poroty. Jeho výkon ji zřejmě natolik okouzlil, že se rozhodla, že už ho neopustí. 

Video
Video se připravuje ...

Nicole Scherzinger se umí hýbat! Instagram.com

Fotogalerie
101 fotografií