V roce 1995 vznikla americká taneční skupina Pussycat dolls. Své první vystoupení měla v legendárním a nechvalně známém dekadentním baru The Viper room, nočním klubu, který založil v roce 1993 herec Johnny Depp. Zde se dočkaly Pussycat Dolls vřelého přijetí a svou pravidelnou dráždivou burleskní show poté provozovaly po celém světě.

Od roku 2003 se díky zpěvačce Nicole Scherzingerové proměnila burleskní skupina v  kapelu, která ve své době byla legendou. Jejich členky byly sexuálními ikonami a mezi nimi právě vyčnívala Nicole, která i po skončení kapely zůstala v zábavním průmyslu.

Na veřejnosti se poté objevovala jako moderátorka adrenalinové soutěže X Factor nebo jako porotkyně v americké verzi pořadu Tvoje tvář má známý hlas.

Tato havajská kráska i po čtyřícítce zásobuje svůj instagram žhavými fotografiemi, které vždy stojí  za to. Tentokrát se oblékla do upnutých bikin tělové barvy, v kterých se naložila do ledové vany.

„Pondělní nálada. Ledová lázeň při 3 stupních Celsia po dobu 6 minut 👊🏾 Bez práce nejsou koláče,“ napsala na instagram.

Ačkoliv zpěvačka musela po této nepříjemné koupeli velmi vychladnout, tak je velmi pravděpodobné, že většina jejích fanoušků zůstala naopak rozpálená.

Video
Video se připravuje ...

Adele na BRIT Awards udílení cen populární hudby Profimedia

Fotogalerie
17 fotografií