Johnny Depp si vytvořil účet TikTok jen týden poté, co byl vynesen rozsudek v jeho bouřlivém procesu s Amber Heardovou za pomluvu (porota rozhodla ve prospěch Deppa, kterému bude přiznáno odškodné 15 milionů dolarů). Účet, který v tuto chvíli čítá na 11 milionů followerů, byl spuštěn v úterý s videem a zprávou všem fanouškům hvězdy Pirátů z Karibiku. „Všem mým nejcennějším, nejvěrnějším a neochvějným příznivcům. V tom všem jsme spolu byli, všechno jsme spolu viděli. Šli jsme spolu stejnou cestou. Společně jsme udělali správnou věc, jen proto, že vám na tom záleželo,“ píše se v popisku TikTok.

„A teď se všichni společně posuneme vpřed. Jste jako vždy mými zaměstnavateli a já vám chci ještě jednou poděkovat, jen nevím jak jinak než tím, že řeknu pouhé ‚děkuji‘. Takže děkuji. S mou láskou a úctou, JD,“ dodal Depp u videa, na němž je vidět, kterak herec míří k soudu a cestou potkává fanoušky, kteří mu vyjadřují svou podporu nejrůznějšími transparenty, mávají na něj a jásají. Jeho příspěvek je teď plný nadšených komentářů. „Čekali jsme na vás! Gratulujeme, Johnny!“ píší mu jeho oddaní příznivci. 

VIDEO: Na Johnnyho Deppa přes hodinu čekaly davy fanoušků, pak zavládla hysterie!

Video
Video se připravuje ...

Na Johnnyho Deppa přes hodinu čekaly davy fanoušků, pak zavládla hysterie! Blesk

Jenže zatímco Johnny a jeho věrní slaví, Amber to vidí docela jinak. Její právní zástupci v den, kdy Johnny zavěsil video na TikTok, vydali hereččino prohlášení. „Zatímco Johnny Depp říká, že se ‚posune vpřed‘, práva žen se naopak posouvají vzad,“ uvedl mluvčí Heardové. „Poselství rozsudku obětem domácího násilí nyní je... bát se povstat a promluvit.“ Herečka známá z Aquamana nyní bude muset zaplatit svému bývalému muži celkem 193 milionů korun za pomluvy, jimiž chtěla zničit jeho reputaci.

Fotogalerie
90 fotografií