Andrea v Thajsku hrála hned na několika místech, ve volnu si pak s Petrem užívala na pláži. Ale jednou se jejich slunění na ostrově Koh Samui proměnilo v den D.

„Bylo to krásné a nečekané. Já jsem řekla ANO. Zrovna jsme v Bangkoku a jsem moc šťastná,“ řekla Blesku Andrea.

„Petr nastavil místo foťáku video, zbytek už mám v mlze. Stáli jsme tam asi 15 minut. Vůbec bych neřekla, že budu cítit tolik emocí. Ještě furt tu jsou! A taky bych vůbec neřekla, že by šel náš vztah ještě prohloubit, ale prostě jo. Je to jiný. Je to zase o něco intenzivnější,“ vyznala se na sociální síti vnadná kráska, jež se ve středu se svými fanoušky podělila o snímky ze zkoušky bílých dlouhých šatů, které jsou na svatbu jako dělané.

Video
Video se připravuje ...

Vdova po Jiřím Pomeje (†54) Andrea: Proč nechodím k jeho hrobu! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

„Můj bože, ty jsou šité andělem,“ okomentovala sněhobílou róbu s korzetem od návrhářky Sandry Mark samotná Pomeje.

Chystá se snad tajná veselka? Na to jindy výřečná Andrea Blesku nejdříve odpověděla smajlíkem a srdíčkem, následně dodala: „Rozhodně brzy tyto šaty vynesu a rozhodně budu mít šaty od této návrhářky na své svatbě. Zatím si ale nemyslím, že nastal čas, abych prozradila detaily.“

Pro krásku by to byla už druhá veselka. Poprvé se vdávala za herce a producenta Jiřího Pomeje v roce 2013, posléze se jim narodila dcera Anna. S Jirkou se ale rozešla před jeho skonem. Herec 26. února 2019 v 54 letech podlehl rakovině.

Fotogalerie
67 fotografií