Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Maskované celebrity se na Dušičky snažily chovat vesele: Halloween po česku!

/
  • I české celebrity slavily Halloween.
    31. října 2023 ● 09:53

    Svátek všech svatých je spojen zejména v Americe s veselými maskovanými večírky. Stále častěji se ale slaví i u nás. Halloween mj. oslavily Diana Kobzanová, Marta Jandová nebo Laďka Něrgešová.

  • 1.

    Martina Pártlová (44)

    Když tvůj kluk Pepa jde na Helouvína za docela pěknou štětku, která v tvých šatech vypadá 100x líp než si kdy v nich vypadala ty a ty jdeš za něco, mezi východoněmeckoruským úchylem a Donaldem Trumpem. Jedinej, kdo ti v tvým okolí chce dát pusu, je tvoje dcera, která naštěstí svoji matku bezpodmínečně miluje,“ okomentovala kostýmy Martina Pártlová. Její partnerJosef Vařeka vypadá jako žena provokativně.

    Za co si šel na Halloween? Za kurvu,“ doplnil muzikant. 

  • 2.

    Marta Jandová Verner (49)

    „Pan a paní Nosálovi,“ napsala na instagram zpěvačka Marta Jandová. S manželem, gynekologem Miroslavem Vernerem, slavili po čarodějnicku.

  • 3.

    Diana Kobzanová (41)

    Modelka se převlékla za sexbombu Marilyn Monroe. S kamarádkami, taktéž manželkami hokejistů, tento americký svátek oslavila na Floridě.

  • 4.

    Roman Vojtek (51)

    Muzikálový herec a zpěvák si s manželkou a synem raději v civilu než v maskách vyjeli za hranice navštívit německou výstavu dýní.

  • 5.

    Marek Němec (42)

    V obležení partnerky (vlevo) a hereček Sandry Novákové (41) a Anežky Rusevové(37) trávil oslavy v jednom z pražských barů. „Díky, že jste mě vytáhli,“ přiznal herec.

  • 6.

    Filip Švarc (48)

    Proslulý dabér, kterého všichni milují jako zebru Mártyho z animované pohádky Madagaskar, vlastnoručně vyřezal doma krásnou dýni.

  • 7.

    Kapela Rybičky 48

    Punk-rocková kapela se objevila jako Hagrid z Harryho Pottera (Ondřej Štorek, 37), Dracula (Petr Lebeda, 38) nebo krvežíznivý Mexikán (Jakub Ryba, 39).

  • 8.

    Barbora Mottlová (37)

    Herečka se svým partnerem se vtělili do sexy masek upířího páru.

  • 9.

    Sharlota (27)

    Známá rapperka si na nejrůznější převleky potrpí, a tak není divu, že s radostí využila dušičkový svátek a pořádně se namaskovala po strašidelně mexickém způsobu.

  • 10.

    Dominika Myslivcová (29)

    „Jsme prostě Úžasňákovi!… Každý rok jsem se nemohla dočkat halloweenské párty, jak nasadím nějaký sexy kostýmek a půjdu to pořádně roztočit. Tento rok jsem se na to úplně vykašlala, vlastně se mi ani nechtělo nikde mačkat.  Ale kostýmy? Ty bych si NEODPUSTILA! Takže jsem ty moje dva chlapy alespoň navlékla a zvěčnila... Jako moc se na to netvářili, ale uznejte sami... pohled za všechny prachy,“ pochlubila se influencerka Dominika Myslivcová svým bezmála 340 tisícům sledujících na instagramu.

    Video
    Video se připravuje ...

    Rapperka Sharlota: S manželem se spojila srdcem! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

    Fotogalerie
    39 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

otrusnik: Není to zbytečný dělat maškarní veselici.

(31. 10. 2023 18:59)

baronessa: Halloween po česku??? Tady máme své Dušičky. Kdo chce Halloween, ať si ho slaví po americku a laskavě nepočešťuje. Náš svátek to rozhodně není.

(31. 10. 2023 15:32)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy