Pro někoho Dušičky, pro jiné Halloween - svátek mrtvých. A právě k němu patří oslavy s vydlabanými dýněmi i převleky do strašidelných kostýmů. A tak jsme jako každý rok připravili hrůzostrašnou a zároveň sexy výstroj pro několik celebrit.

Ryba ve vodě

Fotit jsme začali už brzy ráno. Jako jedna z prvních dorazila zpěvačka Michaela Nosková, která si po loňském úspěchu chtěla Halloween s Bleskem zopakovat. „Miluji kostýmy z divadla, a tak se cítím jako ryba ve vodě,“ prozradila muzikálová zpěvačka, jež za posledních šest měsíců shodila přes osm kilo, a tak si mohla dovolit předvést se pouze v sexy krajce!

K nepoznání

Naopak pro bývalou primáckou moderátorku Gabrielu Laškovou to byla premiéra. „Halloween mám moc ráda, s dětmi dlabeme dýně a dům strašidelně vyzdobíme,“ svěřila se kráska, která si svůj převlek i sama vybrala. A že má ránu! „Jsem velký nadšenec do líčení, takže se většinou šminkami proměním v nějaký charakter z filmů Tima Burtona, jehož snímky naprosto zbožňuju. Bílá pleť, propadlé tváře, paruka - a jsem k nepoznání!“ prozradila bývalá Česká Miss 2013, jíž vizážistka vyrobila i proříznuté břicho.

Chmelířová je kissačka

Jelikož Veronika Chmelířová (36) i celá její rodina miluje skupinu Kiss, byla volba jasná. „Veroniku jsme udělali jako mrtvou kissačku. Proměna zabrala dvě hodiny líčení. Mazec byl zejména natáčení malých vln, protože Veronika má hodně vlasů,“ prozradila vizážistka celebrit Mirka Česlová. A co na to sama modelka? „Být jako kissačka byl vždycky můj sen, který se mi teď díky Blesku splnil,“ přiznala Chmelířová s tím, že Halloween jako svátek miluje.

Video
Video se připravuje ...

Zprávařka Lašková s manželem slaví 10 let: Spor o třetí dítě! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
47 fotografií