Eva Perkausová je v šestém měsíci těhotenství, a tak Prima musí řešit, kdo ji nahradí, až odejde na přelomu roku na mateřskou. Případně dříve, pokud by se nedejbože objevily nějaké komplikace. Blesk předpovídal, že by mohla být znovu ve hře Gabriela Lašková. A je, což dokazují fotky z její návštěvy Primy v polovině minulého týdne. „Gabrielu jsme na Primě moc rádi přivítali a pobavili se o možnostech spolupráce. Více zatím nebudeme komentovat, bylo by to předčasné,“ odpověděl na dotaz Blesku šéfredaktor CNN Prima NEWS Tomáš Vojáček.

Nová dvojice?

„Gabču jsme varovali, aby si dala pozor. Aby tu nebyla jen dva tři měsíce, než se Eva bude chtít vrátit a znovu usedne vedle Petra Suchoně,“ řekl Blesku jeden z kolegů Laškové. „A to by se klidně mohlo stát, tady se to někdy mění ze dne na den,“ dodal. Jenže on ani jeho kolegové nevědí o záměru Primy posadit Gábinu po jejím případném návratu do televize úplně k někomu jinému. „Ona nemusí být tou, kdo na čas nahradí Evu. Mohla by tvořit rovnou novou dvojici s jiným mužem,“ doplnil zdroj přímo z vedení televize. Vše by se mohlo rozklíčovat během října. Sama Gábina Lašková na dotaz Blesku do uzávěrky tohoto vydání nereagovala. Vyčkává, co se bude dít dál.

Rychlý vyhazov

Laškovou Prima vyhodila z moderátorského místa vedle Petra Suchoně (39) v únoru po návratu Perkausové, jež porodila syna Killiana. „Prosím, Eva za nic nemůže. Jsou rozhodnutí, která dělají jiní. A taková rozhodnutí se rozhodně dají respektovat, ale musí být podána s úctou k druhému,“ zastala se tehdy Lašková kolegyně na svém instagramu.

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Lašková v přímém přenosu: Zhroutila se kvůli Janě (†40) s Adámkem (†3)! FTV Prima

Fotogalerie
86 fotografií