Oblíbená moderátorka se na mateřské dovolené s prvním synkem Killianem (9 měs.) zdržela pouze chvíli. Tři měsíce po porodu už opět hlásala zprávy na Primě. Kvůli ní tak z televize odešla její kolegyně Gabriela Lašková. Perkausová totiž k sobě získala nového parťáka Petra Suchoně, s nímž moderovala právě Lašková.

Jenže uběhlo sedm měsíců a Perkausová oznámila, že je znovu těhotná, navíc už v 6. měsíci. Což znamená, že v nejbližších týdnech opět z obrazovek zmizí a bude se naplno věnovat i druhému miminku.

A to je právě to, co vadí většině diváků, kteří si do Perkausové rýpli. „Nezvládala jedno. Musela honem do práce vyštípat moderátorku ze zpráv a je zas těhotná. Takhle bude mít brzy Klabzubovu jedenáctku,“ obula se do Evy jedna žena. „To zase budou na Primě protekční Škatulata batolata. Tak hlavně, že tahle Hecko vyštípala s tou mrchou Porupkovou Gábinu,“ tasila ostré lokty jiná divačka.

A podobných komentářů se šířilo mnohem víc. „Proč kvůli ní musela přijít o místo p. Lašková? Parádní podraz,“ píše další žena. „Hlavně že vyštvala Gábinu,“ přidala se jiná.

Naštěstí se ale našli i tací, kteří Perkausové druhé těhotenství přáli a už teď drží krásné moderátorce palce, aby péči o dvě malé děti zvládla.

 

Video
Video se připravuje ...

Eva Hecko Perkausová se dojemně rozloučila s Hlavními zprávami na Primě. FTV Prima

   

Fotogalerie
62 fotografií