Do jiného stavu přišla, dalo by se říct že novopečená maminka, v rekordním čase. Vždyť prvorozený syn Killian přišel na svět loni v listopadu, před deseti měsíci. Ještě tak nemá ani rok a Eva prozradila, že už je za půlkou dalšího těhotenství. „Jsem na začátku šestého měsíce, otěhotněla jsem asi tři měsíce po porodu,“ přiznala moderátorka Hlavních zpráv na CNN Prima News. 

Vnadná kráska prý nicméně plní svůj plán - mít děti dvě a velmi blízko po sobě. „Jsem ráda, že to takhle vyšlo,“ raduje se. Navíc se zdá, že to klaplo tzv. na první dobrou. Perkausovou samozřejmě  brzy čeká pořádný zápřah. Ale na další miminko se těší a věří, že i přes dvojnásobné mateřské povinnosti se bude moct po porodu brzy vrátit na obrazovky. 

Televize jí samozřejmě popřála prostřednictvím svého pořadu Showtime a vzkázala, že místo před kamerou zůstává i nadále její. A s jejím návratem na obrazovky počítá i manžel  Ivan Hecko (40), který je svědomitý tatínek a už teď doma pomáhá s rodičovskými povinnostmi. Nejinak prý tomu bude, až se narodí i druhý potomek.

Celý rozhovor s Evou Perkausovou čtěte v pondělním tištěném Blesku a na Blesk.cz.

Video
Video se připravuje ...

Perkausová v Kápni božskou o škatulatech na Primě: Ta křivda mě zasáhla! David Turek

Perkausová čtyři roky moderovala Hlavní zprávy na Primě po boku Romana Šebrleho. Když se ale v zimě tři měsíce po porodu vrátila na obrazovky, usedla už vedle Petra Suchoně (38). Šebrle se totiž mezitím sehrál se Soňou Porupkovou (33), která je od léta vdanou paní Bučkovou. Rošádu za moderátorským pultíkem tehdy odskákala Suchoňova parťačka Gabriela Lašková (33), která na Primě skončila.

Fotogalerie
46 fotografií