Jiné prvorodičky by si mateřství nejraději užívaly co nejdéle, ale Eva bez své práce prostě nedokáže žít. „I když je aktuálně moje největší láska Killian, moje druhá láska – televize Prima – je v mém srdci pořád,“ komentovala své rozhodnutí sexy blondýnka.

„Jsem hodně aktivní člověk a nedokážu bez našeho televizního adrenalinu být dlouho, takže se na vysílání už moc těším,“ doplnila moderátorka CNN Prima NEWS, jejíž návrat provázejí na Primě velké změny.

Ona sama se však změny partnera vůbec nebojí. Eva i Petr jsou oba čerství rodiče, takže se jejich rozhovory často stočí k jejich ratolestem. „S Petrem jsme už přece jenom dvakrát vysílali, bylo to tehdy výjimečně, ale jsem za to ráda, protože dnes už víme, jak na sebe reagovat. A jsme tak už trochu sehraní,“ svěřila se moderátorka, jež 4 roky moderovala po boku Romana Šebrleho (48).

Párek rodičů

Eva Perkausová (28) porodila vloni 26. listopadu svého prvorozeného syna Killiana, avšak klidné mateřství si moc dlouho neužila. Po necelých třech měsících se vrací na obrazovky Prima CNN. Je tedy zřejmé, že se malému daří dobře a že se o něj jeho tatínek, podnikatel Ivan Hecko (39), skvěle postará.

Evin parťák Petr Suchoň je tatínkem syna Sebastiana (1,5), kterého má s bývalou tenistkou Klárou Koukalovou (40). Tu za manželku pojal v lednu 2018 na Mauriciu, kde se čtyři roky po nich vdávala také Eva Perkausová.

Video
Video se připravuje ...

Perkausová drsně o vztazích Šebrleho: S kolika ženami vlastně chodí?! Markéta Reinischová

Fotogalerie
89 fotografií