Jedna v černých šatech s hlubokým výstřihem, druhá v jemných bílých šatech zahalujících tělo od hlavy až k patě. Přesto měly Perkausová a Kociánová jedno společné. A sice doplňky. Jejich uši a ruce zdobily diamantové šperky za miliony korun.

Moderátorka Eva Perkausová na slavnostním finále Schwarzkopf Elite Model Look ve Španělském sále Pražského hradu i na afterparty v Sasazu zazářila ve špercích ALO diamonds za 3,6 milionů Kč. Jen náramek vyšel na 724 000 Kč, prsten 230 000 Kč a náušnice měly hodnotu 2 661 000 Kč.

Topmodelka Míša Kociánová, která šla jako jediná slovenská modelka v historii vůbec slavnou přehlídku Victoria‘s Secret, si pro finálový večer vybrala také šperky ALO diamonds. Prsten ve tvaru růže z bílého zlata s diamanty za 800 000 Kč a náušnice ve tvaru růží zdobené bílými diamanty a modrými safíry stojí 600 000 Kč. Celková cena šperků je tedy 1,4 milionu Kč.

Ostatně klenoty ALO Diamonds předvedly na mole i soutěžící. Mladé modelky měly vypůjčené různé náušnice, náhrdelníky, náramky či prsteny. „Jejich cena by se dala sčítat ve vyšších desítkách milionů korun,“ řekl nám zdroj. Naštěstí si všichni účastníci své vypůjčené šperky řádně ohlídali a vrátili v pořádku.

 

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Michaela Kociánová: Nový chlap! Fešáka z Londýna ukázala poprvé v Praze Markéta Reinischová, Elmer Carvalho