Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ina T. si posvítila na galavečer Elite Model Look: Krása i přešlapy na prestižní akci!

/
  • Ina T. se zaměřila na galavečer Elite Model Look
    2. září 2023 ● 05:00

    Vysokým společenským kreditem puncované, letní okurkovou sezónu ukončující finále nejprestižnější modelingové soutěže světa Elite Model Look i letos přilákalo elitu světa módy i známé tváře showbyznysu. Španělský sál Pražského hradu i dress code večera příchozím jasně diktovaly oděv v kodexu Black Tie, od pánů očekávající smoking a od dam večerní toaletu s patřičnými, vysoký styl signujícími doplňky. Kdo na ostře sledovaném večeru bodoval a kdo se dopustil přešlapu?

     

  • 1.

    Monika Babišová (49) Pozor na tvrdé líčení 2

    Choť miliardáře Andreje Babiše, jež má slabost pro vysokou módu a luxusní, běžným smrtelníkům nedostupné doplňky, dorazila na Pražský hrad v dlouhé splývavé róbě. Šifonová říza od návrhářky Petry Balvínové s podkasanými transparentními rukávy, zvýrazněným pasem a vazačkou u krku splňuje všechny atributy elegantní volby, jež k charakteru večera náleží. Šperky i kabelka jsou bez výtky, ale tvrdé líčení zamýšlenou sofistikovanost notně sráží.

  • 2.

    Tereza Maxová (52) Návrat trendů 1

    Slavná, ve světě vysoce úspěšná bývalá supermodelka dokázala z pozlátka módního světa vytěžit to nejlepší, včetně vytříbeného osobního vkusu. Krajkové šaty, které pro slavnostní večer oblékla, ač jsou z kolekce módního domu Marchesa pro rok 2017, prokazují, jak se móda neustále cyklí, stavíc na do trendů navrátivšího se střihu peplum, jež je zde efektním prvkem. S odstínem kůže splývající páskové lodičky i značkové psaníčko Bottega Veneta šaty příhodně doprovázejí.

  • 3.

    Martina Šmuková (49) Glamour jízda 1

    Historicky první vítězka modelingové soutěže Elite Model Look z roku 1992 a zakladatelka nadačního fondu Pink Bubble, jež pomáhá onkologicky nemocným, nemohla na letošním ročníku chybět. Hladká, štíhlé tělo obtékající minimalistická říza zlatého odstínu, jež se od boků rozvolňuje do splývavé sukně s vlečkou, bodovala strohým střihem s krk kryjícím stojáčkem a odhalenými zády. Glamour pojetí v důmyslném provedení, jež může být inspirací, je modelce vlastní.

  • 4.

    Jitka Schneiderová (50) Umí to i lépe 2-

    V pánským stylem inspirovaném modelu dorazila herečka, módními magazíny často označovaná za tuzemskou módní ikonu.

    Ač jejímu outfitu, ve složení košile s flitry zdobenou přednicí a volně loženou dlouhou vazačkou plus kalhot na puky s rozšiřujícími se nohavicemi, nelze příliš vyčíst, faktem je, že to umí i lépe. Jak už mnohokrát dokázala. Tohle je nic proti ničemu, postrádajíc specifický punc osobitosti.

     

  • 5.

    Hanka Třeštíková (41) Nelichotivý styling 5

    Úspěšná producentka a režisérka si vydobyla svoji pozici i jako aktivní politička zabývající se kulturou. Na galavečer na Pražský hrad pak dorazila ve volném topu s lodičkovým výstřihem a detailem záměrně neopracovaného lemu, jež se táhne po celé šíři vrchní části. Tylová, v pase bohatě nabíraná sukně s vrstvenou podšívkou díky svému objemu nositelku rozšiřuje, tvoříc neforemnou, značně neslušivou siluetu, jež je příkladem jak nikdy a s charakterem galavečera nerezonuje.

  • 6.

    Eva Pavlová (58) Zpátky k armádním kořenům? 4

    Překvapením večera budiž účast první dámy, jež nedorazila hlavním vchodem, proto byl její příchod nečekaným entrée. Její styl však po změně stylistky utrpěl, což prokázal i pro večer na míru střižený model, jež navrhla právě zmíněná osobní garderobiérka Lenka Bernardes. Od zvoleného odstínu přes transparentní, flitry zdobené rukávy po nelichotivý, špatně nasazený střih pasu. Tohle je krok vedle, jež původně dobře vyšlapanou cestu osobního stylu, která byla zavedena před samotným zvolením prezidenta, zanáší prachem.

  • 7.

    Daniela Peštová (52) Zvířecí hazard 1

    Smyslem pro osobitý styl známá modelka, tentokrát hazardovala, když oblékla stylizovaný, periodicky se opakující zebří dezén, jež navíc tvoří barevné flitry. Ve velké ploše se zvířecím motivem pohrávající si tuba šatů je značně riskantním podnikem, který málokdo unese, vyžadujíc bezchybnou, vysokou figuru a vrozený šarm, s nímž dokáže model takzvaně prodat. A seč zastáncem zvířecích vzorů nejsem, tady místo ke kritice není.

  • 8.

    Hana Vagnerová (40) Poker s kontrasty 1-

    Černé sametové šaty s netradičním vykrojením dekoltu oblékla filmová a seriálová herečka, jež v mládí sama zakusila nástrahy modelingu. Říza od mladého návrháře Borise Krále, kterou oblékla, pak vyniká specifickým využitím kontrastu černé a bílé v podání vlečky z bílého taftu, jež vyzdvihuje vyváženou siluetu postavy, působíc však efektněji v pohybu než ve stabilní póze. Paprskovitý náhrdelník v dekoltu bych pak vyměnila za minimalističtější šperk, fialové lodičky jsou svým oko vábícím odstínem, jež bere pozornost šatům, lehce na hraně.

     

  • 9.

    Galerie

    Fotogalerie
    39 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 15

JaNat: A to ti namluvil kdo? Pokud jsi k tomu došel sám, měl bys co nejrychleji navštívit psychiatra.

(03. 09. 2023 11:58)

JaNat: Ina T. se mi zdá objektivnější. Františka měla své miláčky, kterým trochu nadržovala, ale jinak byla fajn. Uměla.

(02. 09. 2023 23:08)

JaNat: Ty asi nebudeš žena, když to chápeš jako pomlouvání. Ina T., na rozdíl od mnohých, módě opravdu rozumí. Nepomlouvá, ale hodnotí modely a poukazuje na případné chyby.

(02. 09. 2023 17:39)

JaNat: Naprostý souhlas s Inou T.

(02. 09. 2023 17:39)

y1xcvbnm: Paní prezidentová by si měla nechat ostřihat vlasy a vytořit nějaký účes , je taková zplihlá

(02. 09. 2023 12:38)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy