Tereza si finálový večer soutěže, z níž vyjdou budoucí modelingové hvězdy, málokdy nechá ujít.

„Určitě tahle soutěž má smysl. Vše, co pomáhá začínajícím mladým lidem, je úctyhodné a ráda to podporuji. Dnes jsme vyrazili jako Hujerovi, je tady se mnou můj syn Tobias, dcera Mína a neteř Sofie. Manžel cestuje po světě, ale v pátek přiletí, mám totiž narozeniny a bude menší rodinná oslava. Tobias mě překvapil tím, že nečekaně přiletěl, to mi udělalo radost,“ řekla Blesku Maxová, která vynesla krajkové šaty v pudrově růžové barvě. 

„Musím se přiznat, že jsem měla ještě připravený černý kostým, ale pak jsem si řekla, vždyť je ještě léto a tyhle šaty mám ve skříni, tak je vynesu. Měla jsem je tenkrát na svatbě prince Harryho, kdy jsem si je pro tu příležitost pořídila. Cítím se v nich taková ženštější, protože děti šly v černé,“ pochlubila se modelka. 

A jak se neteři Sofii (16) daří v modelingu? „Překvapivě velmi dobře, byla dva měsíce v Koreji a hned dostala práci. To já, když jsem začínala v Paříži, tak jsem až po půl roce dostala první zakázku, a to focení pletených svetrů pro těhotné. Takže jsem jí říkala: ‚Tvoje teta tak úspěšná jako ty na začátku nebyla‘,“ netají se půvabná blondýnka. 

Dcera Mína (15) v dětství také něco nafotila, ale více ji chytl tanec, a dokonce ve své kategorii získala zlatou medaili na mistrovství světa. „Mám radost, že ji to baví, protože přišlo období puberty. Pětkrát týdně trénuje a o víkendu mají soutěže, takže to má opravdu vydřené,“ netají se Tereza.

Fotogalerie
42 fotografií