Jen tři měsíce po porodu syna Killiana se Eva vrátila do Hlavních zpráv, což na Primě strhlo velké zemětřesení.

Z kola ven

Neusedla totiž po boku svého parťáka Romana Šebrleho (48), ale Petra Suchoně (38), který do té doby moderoval s Gabrielou Laškovou(33). S olympijským šampionem v atletickém desetiboji zůstala ve dvojici Soňa Porupková (32), původní záskok za Evu, a Gábina šla úplně z kola ven! A někteří to dávají za vinu právě Perkausové...

„Jsem citlivá osoba. Neříkám, že si hodně věcí beru, ale nemám ráda křivdu, která se vlastně děje dnes a denně. Zrovna se to týká i té události, co se stala na Primě. Hodně lidí mi křivdilo, a to mě trochu zasáhlo,“ svěřila se moderátorka zcela otevřeně v novém pořadu Blesku.

Gábina vs. Soňa

Naštěstí se najdou i tací, kteří vědí, že je v tom Eva nevinně, a nebojí se to říct nahlas. „Můj názor je, že jste se vracela po mateřské, tak nevidím důvod, proč vás tak osočují,“ zastala se ji čtenářka Týna. „Nic proti paní Porupkové nemám, ale můj názor je, že by měli řešit spíše ji. To ona vás zastoupila u Romana, takže se divím těm škarohlídům, jak přehlížejí fakta...“ vyjádřila svůj názor.

„Já jsem to tak taky vnímala!“ přitakala Perkausová, která se tak postavila na stranu Laškové. „Ale jak říkám, my respektujeme rozhodnutí vedení a vím, že dělají nějaká rozhodnutí z nějakých důvodů,“ dodala.

Chce další dítě!

Jenže podle všeho se nejspíš bude situace na Primě co nevidět opakovat. Eva se totiž nebrání dalšímu početí! „Vždy jsem chtěla mít tři děti. Teď mám jedno a neříkám, že ten názor měním, to ne, ale mám v plánu určitě minimálně ještě jedno dítě, aby měl syn sourozence. Nechci vyčkávat nějakou dlouhou dobu, spíš bych chtěla, aby byli věkově k sobě blíž,“ prozradila novopečená maminka Perkausová.

Video
Video se připravuje ...

Kápni Božskou - Eva Perkausová David Turek

Fotogalerie
30 fotografií