Ještě než Gábině Soukalové přistála výpověď na stole, udělala první krok a z Primy odešla sama. „V moderování Showtime už jsem se dlouhodobě necítila, sama ani příliš nesleduji dění v showbyznysu. Více bych se cítila při moderování v nějakém sportovním odvětví. Teď už nějaké nabídky přišly, jednu jsem přijala. Tento týden budu moderovat světový pohár v biatlonu,“ prozradila Blesk.cz Soukalová.

To ovšem zdaleka není jediná práce, která bývalou biatloničku čeká. „Momentálně natáčíme film o mně. Teď už se natáčení blíží ke konci. Když jsem dostala tuto nabídku, váhala jsem asi 2 vteřiny. Ale trvalo minimálně několik týdnů, než jsem se otevřela. Ten příběh není jen zfilmovaná kniha, jsou tam i věci z kariéry, které jsem nikdy nikomu neřekla,“ uvedla Gabriela.

Název filmu bude prostý. Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí a do kin zamíří na jaře 2024. Moderátorka je vděčná za takovou spolupráci. Dokonce ji označila za tu nejhezčí ve svém dosavadním životě.

A když zrovna nestojí na place, prohání svou dceru Izabelu (1,5) na lyžích. „Už jsme ji zkusili na lyže postavit a přijde mi, že má talent. Asi se to u nás dědí z generace na generaci. Pokud by o to lyžování měla v budoucnu zájem, podpořím ji. Ale rozhodně ji nebudu nutit násilím, jako nutili rodiče mě, když jsem se držela botníku a prosila, že nechci na trénink,“ svěřila se nám Soukalová.  

Ta podle plánů vedení Primy měla uvolnit místo v pořadu Showtime sesazené moderátorce Gábině Laškové, která pro změnu musela přenechat svou židli Evě Perkausové.

Video
Video se připravuje ...

Gabriela Soukalová na dokument o Kollerovi vytáhla přítele: První rande po narození dcery! David Turek

Fotogalerie
38 fotografií