„Nepatřím zatím do skupiny žen 45+, které v poslední době hojně postují svoje odhalené fotky na sociálních sítích, ale jednu takovou jsem při procházení telefonu našla. Tak když je ta plavková sezóna…“ napsala sexy kráska známá z televizní stanice Prima, kde moderuje pořad ShowTime, pod snímek, co jen velmi decentně odhaluje její tělo. Žádná samoúčelná nahota a zakryté jenom ty nejintimnější části těla - díky zajímavé hře světla a stínu vynikají její křivky a prim na fotce hrají především její nekonečně dlouhé nožky.

Zatímco většina komentářů jsou pouze poklony a lichotky, které si krásná Gabriela Soukalová rozhodně zasloužila, našli se i tací, co si kromě lajkování obrázku přečetli i jeho popisek. A ten je dost zaujal… Nechápali totiž, co je tak zlého na tom, když se ženy po obávané čtyřicítce obnažují na instagramu. „Je nějaký věk, do kdy je to správně?“ ptali se zároveň s nevysloveným dotazem, koho tím vlastně myslí. Zda třeba Simonu Krainovou (49), Zuzanu Belohorcovou (46) či třeba Daru Rolins (49), jež rozhodně nepatří mezi stydlivky.

Video
Video se připravuje ...

Gabriela Soukalová na dokument o Kollerovi vytáhla přítele: První rande po narození dcery! David Turek

Bývalá vrcholová sportovkyně se však nenechala zatáhnout do debaty, z níž by mohla vyjít jako ta špatná. „Žena může být krásná v každém věku. Nic špatného jsem tím rozhodně nemyslela, vůči nikomu,“ bránila se obratem Soukalová, maminka jedenáctiměsíční dcerky Izabely Gabriely. Ona sama přitom nahotu nikterak během photoshootů nevyhledává… a rozhodně ji tak neuvidí ani její příznivci.

„Do nahých fotek bych určitě nešla, připadá mi to zbytečné. Když se jedná o hezkou, estetickou a skrytou nahotu, tak mi to přijde decentní a určitě daleko hezčí, než když vidím někde úplně odhalenou holku. To mi přijde, že mizí trošku kouzlo,“ uvedla již dříve pro Život v Česku.

Fotogalerie
62 fotografií