Půvabná Diana Mórová, jejíž údajný románek s Jakubem Prachařem (38), kolegou z poroty show Česko Slovensko má talent, mohl být jedním z důvodů jeho konce manželství s Agátou Hanychovou (37), je, ač se to zdá být neuvěřitelné, stále single. Zatímco Jakub je již nějakou dobu spokojený po boku krásné herečky Sary Sandevy (24), Dianu ruku v ruce s žádným mužem už dlouho nikdo neviděl.

Na vině je podle jejího názoru i virus covid-19, co na dva roky prakticky zastavil na bodu mrazu celý svět. „Jelikož přišla pandemie, ochromilo to trošku i vztahy obecně. Lidé se méně setkávají, společenských akcí je málo. Myslím si, že lidé se bojí, a zvláště chlapi,“ svěřila se krásná blondýnka, které by její skutečný věk, tedy pět křížků na krku, hádal skutečně jenom málokdo, slovenskému deníku Pluska.sk.

VIDEO: Drag queen v Talentu: S tou bych žil radši než s exmanželkou, šokoval Prachař. A Mórová se mohla smíchy potrhat.

Video
Video se připravuje ...

Drag queen v Talentu FTV Prima

„Řeknu vám upřímně, mně to nechybí, protože já to mám jinak… Neumím vám to vysvětlit, ale mám to. Víte? Mám to. Možná v jiné formě, ale nepociťuji deficit ani partnerství, ani lásky, ani ničeho jiného. Možná je to tak po padesátce, já nevím, ale nepociťuji to,“ šokovala svým prohlášením Mórová, která byla na českých televizích obrazovkách k vidění i v mrazivém thrilleru Sviňa či v minisérii Ultimátum. Jediným mužem v jejím životě, co ji nikdy nezklame, tak zůstává syn Quido (16).

Fotogalerie
51 fotografií