Mezi návštěvníky slavnostního večera zahájení Febiofestu zářila Andrea Verešová jako skutečný klenot. Jak je jejím dobrým zvykem, vsadila na róbu, co více odhaluje, nežli zahaluje - jako tradičně šlo o šaty s hlubokým dekoltem (a tentokrát zcela bez ramínek, tedy s odhalenými rameny) a s rozparkem, který rafinovaně ukazoval skoro celou její levou nožku. A když se před všudypřítomnými fotoaparáty zatočila, div, že před zraky všech neodhalila i spodní prádlo.

Ještě před pár dny to přitom vypadalo, že vůbec nebude schopna projít se po červeném koberci. Přestože na jejím instagramu ještě před nedávnem sdílela fotky z Dubaje, kde si dopřála skutečně pohádkovou dovolenou, po návratu do rodné vlasti se účastnila módní přehlídky... a málem ji nezvládla.

„Andrejka navzdory zdravotním problémům s kolenem přišla, složila ortézu a stala se součástí této krásné show,“ uvedla k akci módní návrhářka Jana Pištejová (47). „Myslím, že málokdo si toho problému všiml a to je dobře. Leckdo jiný by se snadno vymluvil, Andrejka je ale profesionál a úžasná kamarádka,“ pochvalovala si.

VIDEO: Pinďour Langmajera, přešlap Verešové. Jak si podle odborníka vedou české celebrity na sociálních sítích?

Video
Video se připravuje ...

Pinďour Langmajera, přešlap Verešové. Jak si podle odborníka vedou české celebrity na sociálních sítích? Aleš Brunclík

O pouhý den později udělala Verešová to samé na Febiofestu - odhodila ortézu a ani tentokrát nebudila dojem člověka, co trpí bolestmi. A pokud trpěla, zdárně je maskovala pod širokým úsměvem na své tváři. Společnost jí nedělal tentokrát manžel Daniel Volopich (57), uznávaný právník, ale její dvorní stylista Martin Gruntorád, jenž si skutečnost, že může nabídnout rámě jedné z nejkrásnějších žen československého šoubyznysu, jaksepatří užíval...

Fotogalerie
99 fotografií