Plavovlasá sexbomba Lucie Borhyová se do Španělska vydala i se s svými dvěma dětmi, Lucasem (13), kterého má ze svého vztahu s řeckým podnikatelem Nicem Papadakisem (46), a Lindou (8), jejímž otcem je sportovní moderátor Michal Hrdlička (33). Pobyt na Pyrenejském poloostrově si užívají plnými doušky - a prostřednictvím sociálních sítí posílají trochu sluníčka a pohody od moře i do Česka.

Lucie totiž moc dobře ví, co mají její followeři a příznivci na instagramu rádi, a ona jim to s radostí dopřává. Třeba její nedávná fotečka, na níž pózuje vleže u bazénu, a kterou opatřila popiskem „oh oh, I love it, me gusta“, což je text písničky Me Gusta zpěváka Mikolase Josefa (26), získala na tisíce lajků. A obrovský úspěch měly i její dvě nejnovější fotky, na nichž hraje prim její krásně tvarované poprsí...

Video
Video se připravuje ...

Co prozradila moderátorka Lucie Borhyová pro časopis Dieta? Videohub

Pestrobarevné dvojdílné plavečky, především tedy jejich horní část, měly co dělat, aby udržely takové vybavení, a nikoho nejspíš nepřekvapí, že za takové záběry Borhyová sklízí jenom samou chválu. Fanoušci se v komentářích shodují, že vypadá jako bohyně. Sama Lucie zde ale čerpá hlavně síly, jelikož ji čeká docela nová role, v jaké ji z televizních obrazovek ještě neznáme. Stane se zpěvačkou!

Víme to přímo od zpěváka, skladatele a „adoptivního syna“ Štefana Margity (65) a Hany Zagorové (75) Michala Kindla (34), jenž s Borhyovou spolupracuje. „O prázdninách budeme natáčet její první sólovou skladbu, ke které jsem složil hudbu a text. Máte se na co těšit! Můžu jen prozradit, že se bude jednat o vánoční píseň,“ svěřil se hudebník Blesku na křtu svého nejnovějšího cédéčka.

Fotogalerie
61 fotografií