Letní sezonu tak zahájily obě krásky ve velkém stylu. Stálice večerních zpráv na Nově přivítala tropické teploty i pověstným úsměvem a o něco mladší hvězda primáckého zpravodajství se svůdně vyprsila.

„Tak už k nám vtrhlo nefalšované letní počasí,“ napsala Lucie k plavkovému snímku, pod kterým se ihned strhla vlna lichotivých komentářů. „Jediný důvod, proč se dívat na zpravodajství TV Nova,“ pronesl bez okolků jeden z obdivovatelů krásné blondýnky. Přece jen za moderátorským pultíkem nemůže být Lucie tak odvážná, to by především mužští diváci ze zpráv příliš neměli.

Totéž platí i pro sexbombu Perkausovou, která má vždy při hlášení zpráv decentní výstřih, a fanoušky tak potěší až soukromými snímky v plavkách nebo v hodně odvážných topech. „Léto je za rohem,“ poslala Eva zdravici s drinkem v ruce a palmou v zádech ze svého pražského hnízdečka lásky.

K oběma vnadným blondýnkám se s vítáním tropů připojila neméně vyvinutá Halina Pawlowská (67). Oblíbená spisovatelka a moderátorka je svým dekoltem pověstná. Humorem a inteligencí může s přehledem mladším kolegyním konkurovat.

Hýčkané hvězdy

Lucie patří k největším stálicím televize Nova, kde v roce 1997 začínala jako pomocná redaktorka ve zpravodajství. Dnes už si bez okaté blondýnky těžko dokážeme Televizní noviny představit. Stejně tak si konkurenční Prima hýčká svou Evu, kterou do Hlavních zpráv přetáhla z Top Staru.

VIDEO: Překvapená Lucie Borhyová: Romantický únos neznámo kam. Ovšem s jednou komplikací!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Překvapená Lucie Borhyová: Romantický únos neznámo kam. Ovšem s jednou komplikací! Kisa Císařová

Fotogalerie
68 fotografií