Na svého muže nikdy nezapomene, vždyť spolu prožili více než 30 let společného života. „12. srpna bude pro mě navždy jeden z nejsmutnějších dnů v mém životě. Manžel mi moc chybí,“ netají se Heidi.

Ale už je to tak, že dokážu jít s chlapem na rande, na skleničku, nebo se jen tak pobavit. To jsem dlouho nedokázala, neměla jsem na jiné chlapy pomyšlení, natož si představit, že by na mě sáhl,“ přiznala Blesku zpěvačka, která nechce zůstat sama. 

Jsem ráda, že dostávám nabídky a pozvání na rande, a když mám čas, i jdu, ale zatím ta pomyslná jiskra nepřeskočila. Věřím, že i na mě ještě čeká opravdová láska,“ nepřestává doufat.

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků (59) 5 let od smrti manžela (†84): Randí o sto šest! Mužů se už nebojí Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Janků letos v listopadu oslaví 60. narozeniny, ale zub času na ní není vůbec vidět. Stále má postavu jako dívenka a v obličeji minimum vrásek. „Určitě to jsou geny a hlavně pozitivní pohled na svět. Jsem ráda, že se vše vrátilo do starých kolejí a můžeme koncertovat. Máme s kapelou hodně vystoupení a to mě dělá šťastnou. Samozřejmě nejvíc šťastná jsem se svým pejskem Edou,“ tvrdí Heidi.

Jsme pořád spolu, tedy pokud nemám celodenní vystoupení, kdy nejenom zpívám, ale i moderuji, to mám pro něj hlídání. Teď na mě čeká v autě v garáži, je tam chladno, takže o něj nemám strach. Je v autě rád, protože ví, že se vždy vrátím,“ usmívá se zpěvačka, která zpívala na párty k otevření nové kavárny v OC Stromovka. 

Fotogalerie
45 fotografií