Když se na jaře Lašková dozvěděla, že jako moderátorka Hlavních zpráv končí, byla to pro ni ledová sprcha. „Když jsem šla na kobereček k vedení, polilo mě horko. V tu chvíli tušíte, že to nevěstí nic dobrého. Obzvláště hned po vysílání. Byl to šok, absolutně jsem to nečekala, nevěděla jsem ani, jak na to správně zareagovat,“ řekla tehdy Blesku.

Velké zklamání

Televize místo ní dosadila Evu Perkausovou a šokované Laškové nabídla místo v pořadu ShowTime. To ale moderátorka odmítla a raději dala výpověď. „Zní to, že jsem měla možnost zůstat, mít práci… Ale pro mě to bylo tak bolestné! Mně by z podstaty nevadilo objevit se na pozici moderátorky ShowTimu, ta práce by mohla být elegantní, mohla by se dělat hezky, ale ty okolnosti mi jednoduše nedovolily v té chvíli zůstat,“ popisovala Lašková, když Primu po devíti letech opouštěla.

Vrať se!

Teď je ale všechno jinak. Perkausová totiž před několika dny slavnostně oznámila, že čeká druhého potomka a je už v šestém měsíci těhotenství. Logicky tedy vyvstává otázka, kdo ji v úloze jedné z tváří primáckého zpravodajství nahradí. A podle informací Blesku by to mohla být právě Česká Miss 2013 Lašková! „Chtějí ji zpátky. Podali jí to tak, že nové vedení se k ní staví úplně jinak než to bývalé a že ji potřebují,“ prozradil zdroj z televize.

Zatím není jasné, jak se zachová sama moderátorka. Ta se dosud k ničemu nechce vyjadřovat, ale dotaz na návrat na obrazovku Primy ji rozhodně nepřekvapil. „Čekám, že taková konfrontace nastane, ale nemám k tomu teď co říct,“ mlží Lašková, čímž mnohé naznačuje…

Zlobí se na Evu?

I když by to bylo nasnadě, Lašková vůči Perkausové, která ji nahradila, žádnou zášť necítí. „Neměla jsem důvod se na Evu zlobit. Nemám v sobě zášť, nejsem naštvaná, mě spíš mrzí, že k tomu došlo a jak k tomu došlo,“ řekla Blesku těsně po nečekaném vyhazovu.

Video
Video se připravuje ...

Perkausová s manželem na Miss: Evu hlídala ochranka! David Turek

Fotogalerie
45 fotografií