Sexy maminka desetiměsíčního synka Killiana se ale na obrazovkách dlouho neohřála, tři měsíce po porodu přišla opět do jiného stavu a vbrzku opět zmizí na mateřskou. Na Primě tak znovu probíhají námluvy s Laškovou, která pod dívčím jménem Kratochvílová proslula jako první krátkovlasá Česká Miss (z roku 2013). Do sídla televize dorazila Gabriela ve středu okolo desáté a schůzka trvala slabou půhodinku.

„Gabrielu jsme na Primě moc rádi přivítali a pobavili se o možnostech spolupráce. Víc zatím nebudeme komentovat, bylo by to předčasné,“ odpověděl na dotaz Blesku šéfredaktor CNN Prima NEWS Tomáš Vojáček.

Není zatím úplně jasné, jakou konkrétní nabídku sympatická moderátorka dostala, budovu ale opouštěla se širokým úsměvem na tváři. Vezme Primu na milost, nebo po křivdě s vyhazovem návrat na obrazovku hrdě odmítne? To se už brzy ukáže...

Video
Video se připravuje ...

Zprávařka Lašková s manželem slaví 10 let: Spor o třetí dítě! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Kudla do zad

Padáka z Primy dostala Gábina na jaře bez předchozího varování, protože záskokem za Perkausovou byla od začátku Soňa Porupková, dnes už Bučková (32). „Byl to šok! Absolutně jsem to nečekala. Nevěděla jsem ani, jak na to správně zareagovat, prostě jsem se tu informaci snažila nějak vstřebat a jít s ní pryč,“ popsala Blesku osudné chvíle Lašková s tím, že to pro ni bylo opravdu bolestné. Prima ji teď zkontaktovala s tím, že redakce má nové vedení, které v ní má plnou důvěru.

Fotogalerie
94 fotografií