Pomyslná „missí nemoc“ spočívá v tom, že se po výhře v populární soutěži krásy prakticky každá dívka záhy rozejde se svým stávajícím partnerem a najde si mnohem bohatšího a vlivnějšího hokejistu, fotbalistu nebo podnikatele. Monika Leová je však čestnou výjimkou, jíž se tato „choroba“ vyhnula. S tím samým mužem, s nímž se dala dohromady před 13 lety, tedy tři roky před účastí v Miss, je dodnes.

Monika je tak zářným příkladem toho, že vztah může přežít i přes nátlak z vnějšku. Ačkoli se jedná o svět módy a krásy, kterým vládne povrchnost a snaha získat co největší pozornost, tato sympatická kráska s exotickými kořeny (její tatínek pochází z Vietnamu) zůstala věrná svým hodnotám a především svému srdci – a tak si Martina Košína (37) dokonce vzala za manžela a mají spolu rozkošnou dcerku.

Video
Video se připravuje ...

Monika Leová s manželem v Tatrách: Druhé miminko na cestě? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Monika nyní oslavila se svým partnerem 13 let krásného a stabilního vztahu, a proto se prostřednictvím instagramu, kde ji sleduje na neuvěřitelných 104 tisíc lidí, rozhodla sdílet s fanoušky fotky, které jejich romanci dokonale mapují. Od prvních randíček přes žádost o ruku a veselku až po současný stav, kdy jsou rodiči malé Mii (v dubnu 2). Všichni její fanoušci se shodovali na jediném – zatímco Monika snad ani nestárne, Martin neskutečně dozrál. Co myslíte?

Fotogalerie
81 fotografií