Yvona se se zraněním „pochlubila“ na instagramu už den před Vánoci. „Nějak se mi to první sáňkování vymklo z rukou... nebo z nohou,“ naznačila u fotky z nemocnice, jak ke karambolu došlo. 

Následovaly další příspěvky, ve kterých postupně poodhalila víc. „Přála jsem si bílé Vánoce... tak je mám. O bílé sádře jsem zase tak moc nesnila, ale mám ji taky. Jak se to říká? Něco za něco?“ rozepsala se na Štědrý den. 

Yvona je stejně jako Simona velká sportovkyně a zranění tak pociťuje i v tom, že si teď na čas musí dát „oraz“. „Dneska ráno jsem si sice nestřihla vánoční běh s vámi, ale zase jsem si střihla jednu cestu do vany, s nohou v odpadkovém pytli a se svým mužem. No o žádnou romantiku nešlo... To mi věřte! Stálo nás to více energie, než desítka v terénu,“ pokračovala v popisku zkušená běžkyně. 

Zároveň si posteskla, že mají dům plný schodů – a když se jí chce v noci na toaletu, a nedej bože nemůže najít berle, je to pořádný výkon. „Myslím, že mě čeká větší dřina než nějaké ranní běhání. V hlavě mám otázku, jak tohle zvládají ti, co jsou sami... Máte můj obdiv, drazí!“ vzkázala těm, jimž ve složitých situacích nikdo nepomáhá.

Ve světle aktuálních nesnází pak popřála všem hlavně pevné zdraví. „To první a to jediné podstatné,“ vyjádřila se. „Opatrujte se... nesáňkujte!“ doporučila nakonec. 

Video
Video se připravuje ...

Sestra Krainové Yvonna Maléřová: Na stará kolena modelkou! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
43 fotografií