Sestry se spolu už několikrát vyfotily u moře a všem vždy spadla brada, jak skvěle obě vypadají, ale na první společné profesionální focení si musely počkat až doteď. Rovnou se postavily před objektiv známé fotografky Lucie Robinson. 

Zítra spolu fotíme titulku v plavkách, a tak mi moje milovaná sestra koupila k večeři dortíčky. Vzhledem k tomu že už týden nežeru a ta mrcha je momentálně hubenější než já, k večeři prý nebude nic,“ napsala na sociální síť Simona Krainová, která se modelingem živí už přes 30 let.

VIDEO: Simona Krainová: Můj pes je větší hvězda, než já. Přemýšlím, jak to zobchodovat!

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Můj pes je větší hvězda, než já. Přemýšlím, jak to zobchodovat! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Ale co chudák Yvona? Ta už 35 let pracuje jako ekonomka na České poště v Ostravě a fotí se maximálně sama před zrcadlem. „Měla jsem z toho fakt nahnáno, nejsem modelka. Obě žijeme odlišné světy a nemá smysl si co závidět. Simču obdivuji z dálky a sem tam se přiučuji. Zkusila jsem si její práci a není co závidět. Jeden den jsme fotily spolu do Diety a další den jsem fotila reklamu na německé vlasové produkty. Mám toho plný kecky a už zase dlouho ne," svěřila se Blesku Yvona a odpověděla i na otázky ohledně svého super vzhledu.

Yvono, není běžné, aby ženy v tvém věku měly tak skvělou postavu. Kdy přišel ten impuls se sebou něco dělat? 

„Co byl impuls? 74 kilo a zjištění, že z velikosti M jdu do L. Když jsem si zkoušela něco v kabince, vypadala jsem ve všem jak dinosaurus. A pak mě taky naštvala ségra, řekla mi, že jsem tlustá, proč nezhubnu, když mám hezký dlouhý nohy.“