Kim Kardashianová se na instagramu pochlubila svou letošní vánoční výzdobou a fanouškům opět jen přechází zrak. Influencerka a úspěšná podnikatelka na „atmosféře Vánoc“ rozhodně nešetřila! Ve stories sdílela video, na němž prochází svým sídlem a následuje zvuky jemné klavírní hudby.

Z chodby pohádkový les

Začíná na chodbě, kterou nechala proměnit v romantický, zasněžený les se vzrostlými jehličnany a hromádkami umělého sněhu. Postupně přechází k elegantnímu obýváku, kde ukazuje bílé, nijak nezdobené punčochy na podobně strohé krbové římse, jeden z mnoha velkých zářících vánočních stromečků a nakonec soukromého pianistu, který pro rodinu hraje na elegantní křídlo. 

Eko balení

Kim dokonce ukázala i dárky, které už má poctivě zabalené. A že jich je! Pod jedním ze stromů se tyčí kolem dokola pořádná hromada. „Všechny dárky jsem zabalila do bavlněné látky, ze které Skims (značka Kardashianové, pozn. red.) šije trička,“ svěřila se. Namísto papíru, který se obvykle použije jen jednou a pak se vyhodí, je tak její metoda poměrně ekologická. 

Máma čtyř dětí (10, 8, 5 a 4) se zapojila i do americké tradice, kdy „vánoční skřítkové“ provedou doma zpravidla nějakou roztomilou rošťárnu. V případě Kim nechali spoušť ze sladkostí v jedné z koupelen a celou velkou betonovou vanu naplnili čokoládou. Kardashianovi rozhodně nejsou žádní troškaři! Tady platí: Když už, tak pořádně...

Video
Video se připravuje ...

DIY: Adventní výzdoba truhlíků Videoredakce ženských titulů

Fotogalerie
33 fotografií