Labilní rapper a samozvaný mesiáš Kanye Westa Bianca Censoriová měli „malý svatební obřad“, který pro ně byl „velmi skutečný“, v lednu letošního roku. K tomuto kroku se odhodlali v prosinci 2022 – pouhý měsíc poté, co rapper a jeho bývalá manželka, influencerka Kim Kardashianová (43) dokončili po šesti letech manželství své rozvodové řízení. Zda to byla skutečná veselka, nebo ne, to dodnes není jisté.

Ale zato je jisté, že Kanye, co si říká Ye, a jeho múza, kterou s oblibou strojil do podivných modelů, prožívají krizi. Zahraniční média dokonce píší o jejich rozchodu! Bianca Censoriová si prý chtěla dát pauzu ve vztahu - kvůli extrémně manipulativnímu chování excentrické hudební hvězdy trpící duševní poruchou. Určil jí prý „přísný soubor pravidel“, kterými se musela řídit (například  „nikdy nemluvit“), a navíc ji odstřihl i od přátel a rodinných příslušníků, kteří to těžce nesli.

„Její rodina nikdy nepatřila mezi fanoušky Ye a její blízcí se často ptali, zda svatba s ním byla správným rozhodnutím,“ řekl zdroj z jejich okolí listu US Sun. Pobouřuje je rovněž to, jak Kanye svou partnerku obléká, což v praxi znamená, že na veřejnosti chodí téměř nahá, a rozhodně je nenadchlo ani jejich šokující chování na dovolené v Benátkách - na jedné z lodí totiž prováděli podle všeho orální sex, za což pak dostali od pobouřené plavební společnosti doživotní ban a rovněž jim hrozila i pokuta.

„Kanye je velmi náročný člověk, se kterým je těžké být a pracovat. Bianca ale byla jedním z nejtrpělivějších lidí, kteří s ním kdy jednali. Byla z něj celá hotová,“ tvrdily zdroje. Jenže počáteční zamilovanost je zřejmě ta tam a mladá žena konečně prohlédla - a vzepřela se mu. Kanye se totiž před několika měsíci přestěhoval do Dubaje, „aby utekl z Hollywoodu“, a v hlavním městě stejnojmenného emirátu ve Spojených arabských emirátech se zavřel do bunkru a pracoval na svých nových písničkách.

Bianca s ním zprvu odmítla odcestovat - s tím, že by si měli dát ve vztahu pauzu a prostor. Dokonce se plánovalo i konečně nějaké to setkání s Biančinou rodinou. Na to ale nakonec nedošlo, především proto, že podle nejnovějších informací to bez něj návrhářka značky Jeezy dlouho nevydržela a pospíchala za ním do Dubaje. Z toho rozhodně její blízcí nemají radost, jelikož to trochu vypadá, jako kdyby jí Kanye vymyl mozek, a ona teď bez něj nedokáže samostatně žít...

Fotogalerie
71 fotografií