Luxusní bydlení o rozloze 400 m² v pražských Dejvicích se manželé rozhodli od základů změnit. Klíče předali profesionální firmě a odletěli do svého druhého domova v Dominikánské republice. Po několikatýdenním pobytu v Karibiku na ně čekal nový a minimalisticky zařízený byt ve světlých barvách. 

„Když jsem poprvé vešla do bytu, tak jsem se zamilovala. Najednou je všude spousta prostoru a minimálně nábytku. Trvalo dlouho, než jsem našla odvahu vybalit stovky krabic s našimi věcmi. Najednou jsme nic z toho nepotřebovali a došlo mi, že to do nového nechci stěhovat. A tak jsem spoustu oblečení rozdala kamarádkám, něco dala na charitu a něco prodala," svěřila se Blesku Simona, která na netradiční setkání se slovenským rapperem Majkem Spiritem (39) přišla s půjčenou kabelkou. 

„Nepotřebuji kožichy, bundy a další věci, stejně chceme žít víc u moře. Stačí mi plavky a oblečení na běhání. Z 450 párů bot jsem si nechala 100 a ještě mě čekají kabelky, kterých mám taky okolo stovky." 

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová (50): Čistka luxusu! Stovky párů bot a kabelky musí pryč Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Tohle je kabelka mojí kamarádky Jitky, tímto jí děkuji za půjčení. Moje kabelky jsou v krabici a nepotřebuji je,“ dodala se smíchem Krainová. Ta se nikdy netajila tím, že vlastní kousky nejluxusnějších značek za stovky tisíc korun. Ale ty na pláži u moře potřebovat nebude, a tak půjdou do světa. 

Modelka s manželem Karlem a syny Maxem a Brunem už v pondělí odlétají na dovolenou na Maledivy, kde chtějí jen odpočívat. Vánoční svátky stráví v pražském bytě společně s tchyní, která vypomůže s přípravami. A po Novém roce je čeká zase odlet do Dominikánské republiky. 

„Letenky už jsou koupené a moc se těšíme. Kluci už nějakou dobu chodí na španělštinu, aby se rychleji zapojili do jejich školního režimu. Anglicky mluví líp než já,“ pochlubila se Simona. 

Fotogalerie
54 fotografií