Vzhledem k tomu, jak je modelka s manželem Karlem Vágnerem pracovně vytížená, tak se nabízí otázka, jak často svá mimopražská sídla navštěvují a obhospodařují.

„Už několikrát jsem řekla, že časem bychom se celá rodina přestěhovala do Dominikánské republiky, kde jsme koupili apartmán a máme v plánu další přikoupit, ten by byl investiční na pronájem. Půl roku jsme tam nebyli a náš apartmán byl prázdný, kromě pár návštěv našich kamarádů,“ svěřila se Blesku Simona, která se už nemůže dočkat až všichni zmizí z Česka.

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Pravda o jejích nemovitostech! Markéta Reinischová

„Už je to tady dlouhé, ale projektů je tolik, že nevím, kde mi hlava stojí, a navíc jsem typ člověka, který musí neustále něco dělat. Na konci listopadu s manželem a syny odlétáme na Maledivy, pak se kluci vrátí domů do školy a my s Karlem letíme na ayurvédu na Srí Lanku. Už jsme tam byli dvakrát, je to pro nás restart celého těla a hlavy. Po Novém roce konečně domů do Dominikány, kde budeme několik měsíců. Kluci přestoupí na mezinárodní školu, už se tady na to připravují, chodí na doučování, aby nic nezmeškali, a na španělštinu,“ prozradila rodinné plány Krainová.

A co chalupa ve středních Čechách? „Chtěli jsme ji prodat, už jsme měli zájemce, ale nedohodli jsme se. Je to nádherné místo, které především miluje Bruno, protože tam má rybník a chytá ryby, ale není čas tam jezdit. Navíc i něco stojí provoz, tak do budoucna uvidíme, jak s touhle nemovitostí naložíme,“ dodala modelka na kosmetické akci v luxusním hotelu Andaz, kde se představovala kosmetická technologie řízená umělou inteligencí. „Určitě nějaký přístroj vyzkouším, protože nechodím na kosmetiku a jedině doma mám čas se o sebe starat,“ tvrdí kráska.

Fotogalerie
92 fotografií