Zahraniční média o víkendu zaplavily zprávy o tom, že je dlouho očekávaný synek Travise Barkera a Kourtney Kardashianové už na světě. Přestože novopečení rodiče se k tomu prozatím ještě nijak nevyjádřili, pro magazín People tuto krásnou novinku potvrdil dobře informovaný zdroj z jejich nejbližšího okolí. Koneckonců je pravdou, že Travis v jednom ze svých posledních rozhovorů přiznal, že jeho paní má termín porodu v období Halloweenu... a Kourtney, jinak tak aktivní na sociálních sítích, se v posledních dnech na svém instagramu náhle odmlčela. A to je v jejím případě rozhodně dost podezřelé!

V podcastu One Life One Chance with Toby Morse bubeník populární americké punk rockové kapely také prozradil, jaké jméno plánují dát děťátku - Rocky Thirteen Barker. A důvod, proč Travis s Koutrney zvolili právě jméno avizující známého filmového boxera? „Řekl jsem si, že když vyjde z vagíny mé ženy, bude dělat přední kopy a kliky,“ šokoval pyšný tatínek.

Je ale pravdou, že klouček je velkým bojovníkem – ještě v děloze musel urgentně podstoupit životně důležitou operaci. Jméno po postavě, která je neodmyslitelně spjatá s hercem Sylvesterem Stallonem (77), si rozhodně zaslouží. Kromě toho Barker našel inspiraci i u rockera Rockyho George (58), jenž hrál na kytaru ve skupině Suicidal Tendencies. „A třináctka (anglicky právě thirteen, pozn. red.) je prostě největší číslo všech dob,“ dodal bubeník.

Video
Video se připravuje ...

Kardashianky se rády předváděly už jako malé. Instagram / @kimkardashian

Jméno malého chlapečka komentovala v rozhovoru pro E! News také jeho starší sestra Alabama Luella (17), dcera Barkera. Přiznala, že se jí původně nelíbilo... ale už si na něj zvykla. „To jméno je cool. Všichni máme autenticky divná jména,“ smála se. A má pravdu – Kourtneyiny děti, které vzešly z jejího předchozího vztahu se Scottem Disickem (40), se jmenují Reign Aston (8), Mason Dash (13) a Penelope Scotland (11). Kromě toho je Barker ještě otcem syna Landona (20). Rocky Thirteen do takové party rozhodně zapadne. Dokud to ale Travis s Kourtney oficiálně neoznámí, jsou všechno jen spekulace...

Fotogalerie
132 fotografií