Nejstarší ze sester Kardashiaových Kourtney musela i se svým nenarozeným dítětem v břiše podstoupit urgentní, životně důležitou operaci. „Už navždycky budu vděčná mým úžasným doktorům, že mému dítěti zachránili život. Jsem nekonečně vděčná i mému manželovi, který za mnou okamžitě přispěchal do nemocnice a následně se o mě staral, je to moje skála. A mojí mamince, děkuju, žes mě po celou dobu držela za ruku,“ napsala ve středu podnikatelka a hvězda reality show Držte krok s Kardashianovými na svůj instagram. 

Kourtney už má doma tři děti z předchozího vztahu s obchodníkem s nemovitostmi Scottem Disickem (40) – syny Masona (13) a Reigna (8) a dceru Penelope (10). Miminko, které v tuto chvíli nosí pod srdcem, je jejím prvním potomkem s novým manželem Travisem Barkerem (47). O dítě se dlouho snažili a je pro manžele doslova vymodlené. 

Video
Video se připravuje ...

Syn Kourtney Kardashianové se ještě ani nenarodil a už musel na operaci. Instagram

„Jako někdo, kdo má za sebou tři opravdu bezproblémová těhotenství, jsem nebyla připravená na ten strach, kdy vás urgentně ženou na fatální operaci. Nemyslím si, že kdokoli, kdo to nezažil, tomu strachu může porozumět. Najednou mám úplně jinou úroveň pochopení pro mámy, které o svá nenarozená miminka musely bojovat,“ přiznala Kourtney, která nadále zůstává ze zážitku otřesená. 

Naštěstí ale všechno dopadlo dobře a těhotenství nadále pokračuje. „Chvála Bohu... Z nemocnice jsem odešla se svým chlapečkem v břiše a v bezpečí. To je to největší požehnání,“ dodala v prohlášení. 

Strach s nejstarší Kardashiankou naplno sdílel její manžel, bubeník kapely Blink-182 Travis Barker. Kvůli operaci nenarozeného syna dokonce přerušil turné a okamžitě pospíchal za rodinou, kvůli čemuž muselo být odloženo několik koncertů. 

„Bůh je skvělý. Letěl jsem domů kvůli životně důležité operaci našeho dítěte a jsem neskutečně vděčný, že dopadla dobře. Chtěl jsem vám všem poděkovat za vaši podporu. Turné bude pokračovat v pátek,“ informoval Barker po zákroku na platformě X. 

Video
Video se připravuje ...

Kardashianky se rády předváděly už jako malé. Instagram / @kimkardashian

Fotogalerie
195 fotografií