Když přijde na vkus, manželé Chlopčíkovi si notují – čím víc, tím líp! Vánoční výzdoba byla proto letos jasná. Akční Brigita si vzala do parády celý dům a pro fanoušky natočila malou videoprohlídku, kterou zveřejnila na Instagramu. 

Na podkresu písně All I Want for Christmas Is You od Mariah Careyové (54) postupně ukázala celé spodní patro – tedy rozlehlý obývák spojený s kuchyňským a jídelním koutem. 

Megalomanská výzdoba

Bez ozdob nemohly zůstat ani samotné dveře do obýváku. Ty rodina obalila do veliké růžové látkové mašle, a vedle nich umístila malý stromeček se světýlky a několika dalšími dekoracemi. 

A pak to začalo: Jakmile vstoupíte do místnosti, udeří vás do očí spousta světelných ozdůbek, obří do bíla a růžova laděný vánoční strom u schodiště, vánoční skřítci, svíčky, plyšáčci nebo stříbrné jmelí s růžovou pentličkou. Rukám Chlopčíkové neuniklo ani schodiště – jeho zábradlí po celé délce lemují hustá bílá světýlka. 

Zlatým hřebem je jídelní stůl

Svých vlastních světelných dekorací a svíček se dočkal i kuchyňský kout. Vrcholným dílem je ovšem jídelní stůl – vedle všech artefaktů se na něj sotva vejde talíř s jídlem. Místo toho je na něm váza ze sušenými květinami v zimní náladě, svíčka, kytice růží, figurka skřítka, replika antické sošky, adventní věnec s masivními růžovými svícemi, kovový stromek a smečka maličkých ledních medvědů. Tady by se mohly inspirovat i Kardashianky! 

 

A jaký máte názor na výzdobu u Chlopčíkových vy? Zkuste tentokrát obodovat samotného kata ze StarDance Zdeňka...

Anketa

Jak se vám líbí výzdoba u Chlopčíkových?

10 bodů pro Chlopčíka!
5 - Zdeňku, chce to zapracovat...
0 - Vánoční propadák!

Video
Video se připravuje ...

Porotce StarDance Zdeněk Chlopčík: Odhalil své soukromí! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
61 fotografií