Na instagramu Veronika ukázala společnou fotku s mužem, co se v její blízkosti objevoval již delší dobu - Josefem Holomáčem (63) z kapely Argema.

Ačkoliv v minulosti o Pepovi opakovaně mluvila jako o kamarádovi a nálepkám přítel nebo partner se vyhýbala, leckdy i vysmívala, teď už má na věc zřejmě jiný názor.

„Seberte odvahu začít znovu randit. Po 18 letech života s prolhaným politikem to nešlo snadno, ale pokud se najde někdo, kdo o vašich dětech řekne, že jsou skvělí, o vaší sporné postavě řekne, že je dokonalá a tleská vám z první řady, když pracujete... jděte do toho,“ napsala Žilková svým fanynkám.

Nejenže dala jasně najevo, že s Holomáčem již tvoří pár, ale zvládla do toho zahrnout i kritiku na svého exmanžela Martina Stropnického (67), který od herectví zběhl do politiky a delší dobu působil také jako velvyslanec. Právě s ním byla vdaná 15 let, a to od roku 2008. Loni v červnu podepsali rozvod, a to u plotu Justičního paláce v Praze Na Míčankách.

„Prohry už známe, a tak se radosti nebraňme... protože nikdo nevíme, jak dlouhá svíčka nám ještě hoří,“ dodala na síti Veronika, co před pár dny provdala dceru Agátu. Ta řekla ano Mirku Dopitovi (39), s nímž žila již před lety a má s ním syna Kryšpína (12).

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková a Martin Stropnický jsou rozvedeni. Blesk TV

Fotogalerie
143 fotografií