Agáta s Mirkem do toho praštili v utajení v pátek 29. prosince. ANO si řekli na zámku v Roztokách za přítomnosti nejbližší rodiny před oddávající a zároveň její sestřenicí Marií Kantorkovou. 

I přitom nevěsta ještě před měsícem tvrdila, že si Dopitu nikdy nevezme! „Jestli jsem s Mirkem zasnoubená? Proboha ne! Určitě, určitě, už nebudu mít nikdy žádnou svatbu. Nejsem blázen. To bych taky mohla třeba, jak mi jdou ty svatby a rozvody, zůstat s dětmi na ulici. Takže ne, děkuju. Já jsem skončila. Nejsem si opravdu ničím tak jistá, jako tím, že už si nikdy nikoho nevezmu,“ tvrdila sebejistě Hanychová v živém vysílání na sociální síti. 

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová o Jaromíru Soukupovi: Je to náročnější, ale zvládáme to David Turek, Elmer Carvalho

Ale stalo se a z modelky je opět vdaná paní. Již podruhé, prvním manželem byl herec a otec jejich dcery Mii (6) Jakub Prachař (40). 

Po první svatbě si změnila po příjmení, po druhé to nemá v plánu. „Nechala jsem si své, protože na úřadech jsou hrozné fronty na občanky. Já mám ráda tu pestrost naší rodiny, že se každý jmenujeme jinak. Teď mi to teda kazí dva Dopitové, ale to nevadí,“ řekla eXtra.cz Hanychová. 

Mezi veřejností se okamžitě strhla diskuze, zda to novomanželům vydrží do konce života, nebo bude brzký rozchod. Páreček se zná od školních let, ale poprvé spolu začali randit před 13 lety a po roce se jim narodil syn Kryšpín.

Anketa

Vydrží manželství Agáty a Mirka?

Ano
Ne

Fotogalerie
88 fotografií